Events en campagnes

Bezoek een evenement dat voor of door The Hunger Project wordt georganiseerd. Zoals de jaarlijkse Run for The Hunger Project in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Volg een Rethink What’s Possible-workshop, ga mee op investeerdersreis of kom eens naar een verdiepingsbijeenkomst op ons kantoor in Utrecht. Of heb jij zelf een briljant idee voor een sprankelend event?

India788x525 - Anna Zhu

Verdiepingsbijeenkomsten
Verspreid over het jaar organiseren we verdiepingsbijeenkomsten op kantoor. Eerder zijn we de diepte ingegaan rond impact, kindhuwelijken, microfinanciering, voedselzekerheid en hiv/aids. En kon je in gesprek met Pascal Djohossou, de directeur van The Hunger Project Benin, of alles vragen over het India programma aan Sriparna Chaudhuri van The Hunger Project India. Via de nieuwsflits en Facebook blijf je op de hoogte van deze bijeenkomsten. Heb je ideeën voor een verdiepingsbijeenkomst? Neem dan contact op.

  • 10 april: Data deep dive: vrouwelijk leiderschap in India
    We nodigen je van harte uit voor een verdiepingsavond over vrouwelijk leiderschap in India op dinsdag 10 april, van 18.00 – 21.00 uur in Utrecht. Tijdens deze avond gaan we de diepte in over impact die we maken in India, waar The Hunger Project investeert in vrouwelijk leiderschapstrainingen. Lees hier meer over het programma en meld je aan!

Run for The Hunger Project
Acht jaar geleden organiseerde José Cubo, controller bij NPM Capital, de eerste editie van de Run for The Hunger Project. Toen renden 14 teams rondom de Bosbaan in het Amsterdamse Bos. Het liep een beetje uit de hand. In totaal heeft de Run for The Hunger Project in 11 edities samen ruim 1.750.000 euro opgehaald voor het bestrijden van chronische honger in Benin! Dit jaar vond de Run plaats op zondag 5 november, in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Blijf op de hoogte van toekomstige events via www.runforthehungerproject.nl

Workshops
Op verzoek kunnen we een workshop Rethink What’s Possible organiseren. Waarin je aan de hand van inspirerende voorbeelden van lokale leiders uit onze programmalanden zelf en met elkaar ontdekt wat jou in beweging krijgt, houdt, of juist weerhoudt. Bijvoorbeeld als inspiratieboost tijdens de vrijdagmiddagborrel, een teamdag of een lunchlezing. Wil jij graag een Rethink workshop volgen? Neem contact op.

Investeerdersreis
De beste manier om zélf te zien en te voelen dat jouw bijdrage een enorm verschil maakt, is door mee te gaan op een investeerdersreis. The Hunger Project gaat elk jaar in juni met een groep Katakle-investeerders op een 4 tot 6-daagse reis naar Benin. Naar andere programmalanden organiseert The Hunger Project Global diverse reizen. Uiteraard betaal je reis- en verblijfkosten zelf. Interesse? Neem contact op.

Netwerkbijeenkomst
Drie keer per jaar organiseren we voor de investeerdersgroep Katakle een bijeenkomst bij een van de bedrijven uit het netwerk. Waar Katakle-leden elkaar kunnen ontmoeten en updates uit Benin krijgen. Lees meer. Ook organiseren we vier uitdagende netwerkevents per jaar voor ons vrouwennetwerk Odisha’s 100. Daarover lees je hier meer!