Ontmoet onze investeerders

Zo’n 240 Nederlandse bedrijven, ondernemers, stichtingen en particulieren werken met The Hunger Project samen aan een wereld zonder honger. Als investeerder, sponsor of partner. Daarvan werken zo’n 60 bedrijven, ondernemers en stichtingen samen in ondernemersnetwerk Katakle aan het einde van honger in Benin. Via WereldCoach investeren trainers en coaches in het werk van The Hunger Project India. Webbouwers, tekstschrijvers en ontwerpers sponsoren diensten. En tientallen mannen en vrouwen dragen bij via het Women Ending Poverty-fonds of een schenkingsakte.

Meedoen of meer weten? Neem dan contact op met Marije van Zomeren: 06 28 666 201 of marije@thehungerproject.nl.

Investeerders in beeld

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

De Loterij komt ook op plekken zonder postcode

De Nationale Postcode Loterij haalde tot nu toe meer dan 4,7 miljard (!) euro op voor goede doelen. Sinds 2011 steunen ze The Hunger Project met € 500.000 per jaar. En in 2015 met een extra financiering voor het Moringaprogramma. Lees meer over de samenwerking.

Roderik & Anita

Roderik & Anita

Zonnepanelen en computers in Benin

In 2012 gingen Katakle-leden Roderik en Anita mee op reis naar Benin. Tijdens deze reis borrelde het idee op om in ICT te investeren. Roderik: “Wij zagen dat de mensen van de epicentra zoveel leervermogen in zich hadden en dat maakte ons enthousiast om iets extra’s voor ze te doen.” Lees meer over het ICT programma.

Henk van Stokkom

Henk van Stokkom

Investeerder in beeld: Stichting Dioraphte

“Succes meet je aan doelen, niet in geld. Ontwormingsprogramma’s bij kinderen zijn bijvoorbeeld heel succesvol, omdat het met relatief weinig geld veel effect heeft. De vader van Barack Obama kreeg een studiebeurs in de Verenigde Staten. Als hij daar niet naartoe was gegaan, was Obama dan president geworden? Dat succes kun je niet meten. Lees meer over de samenwerking.

Onze investeerders