Vrijwilliger The Hunger Project

Wil je ook vrijwilligerswerk bij The Hunger Project doen? Dat kan, graag zelfs! We kunnen altijd extra handen gebruiken.

Vrijwilligerspool

Vrijwilligers werken met hun eigen kracht en capaciteiten mee aan een wereld zonder honger en zijn onmisbaar voor ons. Op dit moment zijn ongeveer 50 mensen als vrijwilliger actief binnen The Hunger Project. Sommigen leveren een structurele bijdrage als kantoorvrijwilliger, anderen zijn inzetbaar bij activiteiten of events, zoals de Run for The Hunger Project.

Wat kan ik doen voor The Hunger Project?

Naast helpen bij activiteiten en events, kun je ook binnen een specifiek werkveld pro bono bijdragen aan het werk van The Hunger Project. Denk aan:

• Fotografen die onze verhalen vastleggen in programmalanden als India, Malawi en Benin, evenals te gekke events in Nederland
• Graphic designers die een kunstwerk maken van ons jaarlijkse magazine of andere communicatie uitingen
• Enthousiastelingen die hun netwerk openstellen om meer investeringen voor The Hunger Project te genereren
• Eventsmanagers die een briljant idee hebben voor een fondsenwervend event en hiermee dolenthousiast aan de slag gaan
• Organisaties die ruimtes beschikbaar stellen voor onze sprankelende events

• PR-toppers en mediamagnaten die on- en offline zichtbaarheid creëren voor ons verhaal

• Drukkerijen die communicatie uitingen produceren als banners, magazines, kaarten, en meer

Nieuw! Op dit moment zijn we ook op zoek naar een Google Adwords expert, die zijn/ haar expertise met ons kan delen en ons tips kan geven over het managen van de Google Adwords Grant voor NGO’s.

Van extra handjes voor onze administratie tot het editen van promovideo’s voor onze socials: we staan open voor veel meer samenwerkingen en worden blij van alle hulp!

Contact

Wil je ook jouw energie, ervaring en netwerk inzetten voor het einde van honger? Kun je ons helpen met een van bovenstaande klussen, of heb je een anders geweldig idee? Neem dan contact op met Annemarie van Ravesteyn. Je kunt haar telefonisch bereiken via 030-2335340 of stuur een e-mail naar annemarie@thehungerproject.nl.