Geef deze kerst met een gouden randje

Grote kans dat je aankomende kerst een mooi cadeau zoekt voor onder de kerstboom. Voor op je eigen wensenlijst of om een ander te geven. Mogen wij zo vrij zijn je van een paar handige cadeautips te voorzien? Zo geef en ontvang je cadeaus met een extra gouden randje.

1. Koop een lekker leesboek voor de koude dagen via YouBeDo

Buiten winterweer? Nestel je op de bank met een boek. Koop je hier boeken online, dan doneert de webshop tot 12% aan The Hunger Project. Tegen dezelfde prijs en levertijd. Win-win-win!

2. Boek een weekendje weg via BookDifferent

Familiekerstdiner ontvluchten? Of Oud & Nieuw spontaan buitenshuis vieren? Hier boek je online een hotel met laagsteprijsgarantie. En: tegelijkertijd doneer je aan The Hunger Project, zonder dat het jou iets extra’s kost.

3. Shop een stoer gadget bij Coolblue

Of prachtige kerstjurk bij Wehkamp. Of een gekke kersttrui bij HEMA. Welke webshop ook favoriet is, vergeet niet de HelpFreely-app eerst te installeren. Dan steun je automatisch The Hunger Project tijdens het online shoppen.

4. Steun The Hunger Project met een kerstgift

Worden wij heel blij van! En veel belangrijker: je steunt direct onze programma’s. Het bedrag? Dat kies je helemaal zelf. Maak je investering hier.

5. Koop een gezellig spelletje via Doelshoppen.nl

Via deze site winkel je op onder meer bij webshops van Bol.com, Blokker, Hema, Bart Smit of Intertoys. Automatisch ontvangt jouw gekozen goede doel een bijdrage, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Leuk als je ons kiest!

6. Doe design cadeau met de Brabantia voorraadbus

Sta je zelf graag in de keuken of zoek je een cadeau voor een culinair wonder? De Brabantia voorraadbus is ontworpen om voedselverspilling tegen te gaan. En het mooiste: met elke verkochte bus investeert Brabantia in het trainen van mensen door The Hunger Project, zodat zij zelf een einde aan hun honger kunnen maken.

Happy holidays!