Stay In,
Reach Out

Investeer in 500.000 lokale vrijwilligers die in de frontlinies van hun eigen dorpen keihard werken om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Lees meer
Slider -website 2

Zero Hunger

Honger is het grootste oplosbare probleem ter wereld. Een einde van honger is mogelijk door te investeren in mensen. Het kan wél.
Doe je mee?
Doe je mee?
Slider - impact jaarverslag 2018
Lees meer
The Hunger Project bereikt meer dan 16 miljoen mensen in ruim 13.000 dorpen op het platteland in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Impact

The Baby Project

Kleine baby, grote impact. Doe mee aan dit mooie initiatief maak een verschil voor baby's én hun ouders aan de andere kant van de wereld.
Lees meer
Slider -website 5
Odisha's 100
Doe je mee?
In India is een stille revolutie aan de gang: tienduizenden ongeletterde vrouwen op het platteland trekken hun dorp uit diepe armoede. In hun eentje verzetten ze al bergen, maar samen zijn ze niet te stoppen.
Slider -website 3
In actie
Mensen komen zelf in actie voor hun dorp. Met lokale vrijwilligers, met een ondernemende mindset en door slim samen te werken. Zodat ze op eigen kracht verder kunnen.
Lees meer
Vaderdag_The Baby Project x Mr Starsky_The Hunger Project Nederland

The Baby Project x MrStarsky

Niet overal krijgen baby's en hun ouders een goede start. Wij slaan daarom de handen ineen met MrStarsky, en steunen zo ouders en mini's wereldwijd. Koop een sterrenhemelposter en draag bij!

World Hunger Day: 3 kansen voor het einde van honger, óók in tijden van corona

28 mei is het World Hunger Day. Een dag die aandacht vraagt voor de ruim 820 miljoen mensen met chronische honger. Dat is hard nodig. Want door de coronacrisis dreigt honger toe te nemen. The Hunger Project ziet drie grote kansen in de strijd tegen (de gevolgen van) corona.

Campagne: Stay In, Reach Out

Binnenblijven met een blik naar buiten: bescherm jezelf en je familie én maak een verschil voor 16,5 miljoen mensen. Het is simpel: doneer het bedrag dat je bespaart met dingen die je nu niet kunt doen – en stel daarmee anderen in staat om de dingen wel te doen die nu nodig zijn.

Resultaten

The Hunger Project bereikt ruim 16 miljoen mensen in bijna 13.000 dorpen op het platteland in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Duizenden lokale vrijwilligers mobiliseren en trainen hun dorpsgenoten. Bekijk de resultaten.

Support ons

Draag ook bij en investeer mee in een wereld zonder chronische honger. Investeer nu.

Masters of change

In landen waar The Hunger Project werkt, zijn duizenden bijzondere mannen en vrouwen actief. Ondernemende mensen die verandering willen zien in hun dorp en zich daarvoor inzetten. Lees hun succesverhalen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuws, verhalen en resultaten uit Nederland en onze partnerlanden via onze maandelijkse nieuwsflits. Schrijf je in.

Zelfredzaamheidsfeest Kissamey

Ontmoet onze investeerders

Tientallen ondernemers, stichtingen, bedrijven, actievoerders en vrijwilligers werken mee aan een wereld zonder honger. Bekijk onze investeerders.