Beeld The Baby Project x Lemej

The Baby Project x Lemej

Een nieuwe samenwerking met het Amsterdamse label Lemej: van iedere verkochte voedingsshawl gaat een bedrag naar The Baby Project!
World Breastfeeding Week 2019

Het is World Breastfeeding Week!

Borstvoeding is een super voedzame, natuurlijke bron van babyvoeding die beschikbaar is waar je ook woont. Daarom geven wij vrouwen en mannen in programmalanden voorlichting over het belang van gezonde voeding en de voordelen van borstvoeding.
Alemayehu_Gachow_Machakel_Ethiopie_The_Hunger_Project_Johannes Odé

Opnieuw stijgt het aantal mensen met honger

Het totaal aantal mensen dat in chronische honger leeft, is officieel nu 690 miljoen. Terwijl er meer dan genoeg gezond voedsel is voor iedereen.

Update corona-aanpak

De 500.000 getrainde lokale vrijwilligers zijn met man en macht aan het werk in de frontlinies van hun dorpen. Met volop resultaat. Zoals ruim 4.000 handenwas-stations, meer dan 135.000 verspreide brochures en bijna 3 miljoen luisteraars voor speciale radio-uitzendingen.

Ex-post evaluatie: zelfredzaamheid - en dan?

Vorig jaar lieten we een extern onderzoek uitvoeren in twee van onze epicentra, ruim drie jaar nadat zij zichzelf zelfredzaam hadden verklaard. We onderzochten wat daar drie jaar later nog van overeind staat.

Trots op 16,5 miljoen mensen in 13.500 dorpen

In ons ons kersverse bestuursverslag 2019 vind je tientallen impactvisuals en verhalen over wat we afgelopen jaar hebben bereikt op weg naar het einde van honger.
Tina Forslund

Goed nieuws: mega-subsidie voor onze missie

De Right2Grow alliantie – geleid door The Hunger Project – is door het Ministerie van Buitenlandse Zaken geselecteerd als een de 20 strategische partners voor 2021-2025. Het doel: een einde te maken aan alle vormen van ondervoeding.
Vaderdag_The Baby Project x Mr Starsky_The Hunger Project Nederland

The Baby Project x MrStarsky

Niet overal krijgen baby's en hun ouders een goede start. Wij slaan daarom de handen ineen met MrStarsky, en steunen zo ouders en mini's wereldwijd. Koop een sterrenhemelposter en draag bij!

World Hunger Day: 3 kansen voor het einde van honger, óók in tijden van corona

28 mei is het World Hunger Day. Een dag die aandacht vraagt voor de ruim 820 miljoen mensen met chronische honger. Dat is hard nodig. Want door de coronacrisis dreigt honger toe te nemen. The Hunger Project ziet drie grote kansen in de strijd tegen (de gevolgen van) corona.

Campagne: Stay In, Reach Out

Binnenblijven met een blik naar buiten: bescherm jezelf en je familie én maak een verschil voor 16,5 miljoen mensen. Het is simpel: doneer het bedrag dat je bespaart met dingen die je nu niet kunt doen – en stel daarmee anderen in staat om de dingen wel te doen die nu nodig zijn.