De Wereldbol heeft een missie: de Nederlandse bakkerswereld veroveren en zo mee helpen om honger de wereld uit te krijgen. Help je een handje mee? Koop de Wereldbol, overtuig je bakker om mee te doen of steun de crowdfund-actie.

Eet mee

Van Ommen tot Zwolle, en van Amsterdam tot Breukelen: je koopt de Wereldbol op zo’n 30 locaties. Kijk voor een bakkerij bij jou in de buurt: https://dewereldbol.nl/waar-kunt-u-de-wereldbol-kopen/

Verkoop de Wereldbol

Wil je ook meedoen als bakker of horecabedrijf, of je eigen bakker overtuigen om mee te doen? Een goed plan, vindt ook bakker Wijnand:

“Ik vind de combinatie van een onderscheidend, kruidig brood en het goede doel erg mooi. De Wereldbol is niet alleen lekker en gezond, maar je doet er als bakker en als consument ook nog wat goeds mee. En dat is in deze tijden belangrijk. Het project van De Wereldbol en The Hunger Project is gewoon echt wel een mooi streven. Het klinkt misschien als ver weg, maar als je het met elkaar doet, helpen alle kleine beetjes. Daar ben ik van overtuigd.”

Dus meld jezelf aan, of vraag je bakker om de Wereldbol in het assortiment op te nemen. Meer informatie vind je op https://dewereldbol.nl/hoe-doe-je-mee-als-bakker/

Draag bij aan de aftrap

Er wordt keihard gewerkt om de Wereldbol in de markt te zetten. Veel mensen steunen het initiatief en steeds meer bedrijven scharen zich achter de opzet. Met dank aan het (vrijwillige) Wereldbol-team en hun enthousiasme, aandacht, tijd en doorzettingsvermogen. Maar om het écht te doen slagen is ook geld nodig. Voor een goede website, promotie(materiaal), productontwikkeling, dekking van de aanloopkosten, een app. Maar ook voor transport en logistiek. Help jij een handje mee? Support dan de crowdfund-actie! De actie heeft al 75% opgehaald – nog slechts 25% en de Wereldvlag kan uit! Meedoen kan al vanaf € 25,- en je krijgt er altijd iets leuks voor terug! Een Wereldbol-lunch bijvoorbeeld, of een bezoek aan de Wereldbol-bakkerij.

De Wereldbol

De Wereldbol is een brood met een boodschap. Als je dit betekenisvolle desembrood koopt, help je mee aan het einde van honger – want een deel van de opbrengst gaat naar The Hunger Project. En de Wereldbol is ambitieus: aan het einde van dit jaar moet het in minimaal honderd bakkerswinkels te vinden zijn. Van ieder verkocht brood gaat € 0,30 naar The Hunger Project. Met het brood willen de initiatiefnemers honger bij een groot publiek onder de aandacht brengen, en ze meteen ook laten bijdragen aan de oplossing. Doe je mee?