Een geschenk hier is een geschenk daar

Vaderdag_The Baby Project x Mr Starsky_The Hunger Project

We worden allemaal op dezelfde wereld – onder een andere sterrenhemel – geboren. Maar de plek waar je wieg staat is nog altijd bepalend voor de rest van je leven: niet overal krijgen baby’s en hun ouders een goede start. Wij slaan daarom de handen ineen met MrStarsky, en steunen zo moeders en mini’s wereldwijd. Zodat baby’s óveral de kans krijgen om groot, sterk en fantastisch te worden.

Voor Vaderdag koop je een MrStarsky sterrenhemelposter met 10% korting én steun je via ons initiatief The Baby Project zwangere vrouwen en kersverse moeders en vaders op plekken waar dat hard nodig is.

Juist in deze tijd

Met de komst van het coronavirus is de wereld in een klap enorm veranderd. Deze pandemie raakt ons allemaal. Juist nu kunnen onze programmalanden waar goede gezondheidszorg, schoon water en kennis over hygiëne niet vanzelfsprekend is, alle mogelijke support goed gebruiken. Daarom hebben wij en MrStarsky de krachten gebundeld. Door een sterrenhemelposter voor een bijzonder moment te kopen, ontvangt tegelijkertijd een moeder aan de andere kant van de wereld een steuntje in de rug.

Hoe kan jij helpen?

Geef deze Moeder- of Vaderdag een sterrenhemelposter cadeau, of verras jezelf of jouw kroost met de sterrenhemel van de geboorte en het moment waarop jij moeder of vader werd. Van iedere verkochte sterrenhemelposter doneert MrStarsky een bedrag aan The Baby Project. Een geschenk hier is een geschenk daar!

Een goede start voor iedereen

Mede dankzij deze support kunnen wij – ondanks de uitdagende omstandigheden van dit moment – zwangere vrouwen, kersverse moeders en hun baby’s ondersteunen. Door ze voor te lichten over hoe ze hun familie kunnen beschermen tegen het coronavirus. Door ze, ondanks alle beperkingen, goede pre- en postnatale zorg te verlenen. En door voedselbanken in het dorp te vullen, zodat moeders hun kinderen kunnen voeden. Zodat iedere baby een kans krijgt op een goede start. Gebruik online de code THEBABYPROJECT en draag bij aan een goede start voor iedereen.


Via The Baby Project kunnen aanstaande ouders in plaats van (of naast) een kraamcadeautje een bijdrage vragen voor dit project. Zo geef je de nieuwe generatie daar waar het nodig is kans op een gezonde en sterke start. Kleine baby, grote impact! Benieuwd naar dit project en ons werk? Bekijk de animatievideo, lees hier alle ins & outs of neem contact met ons op.