Vrouwen met ballen in de kerstboom

Verandering begint bij vrouwen. Nogal een statement, vind je niet? Toch gelooft The Hunger Project dat échte verandering daar begint – ook op de weg naar een wereld zonder honger. Daarom hangen wij deze kerst drie stralende vrouwen hoog in onze kerstboom – doe je mee? 

De talentvolle Floortje Selis illustreerde voor ons de Pakistaanse Malala Yousafzai, Emilienne Montchohodi uit Benin en de Nederlandse Suze Groeneweg. Drie vrouwen die elk op hun eigen manier de wereld veroverden en veranderden. Vroeger, nu en in de toekomst. Druk de illustraties uit het viltkarton, rijg er een sierlijk lintje door en hang deze dames op grote hoogte stralend in jouw kerstboom dit jaar!

(Klik op de afbeelding om te vergroten, illustraties door Floortje Selis)

Zet jij je deze decembermaand in voor The Hunger Project?

Succes behaal je maar heel zelden in je eentje. Jouw hulp kunnen wij dus goed gebruiken deze kerst. Hoe?

Zet jouw netwerk en bereik in en deel deze kerstactie online. Een online investering is zo geregeld.

Deel deze drie stralende dames op social media Gebruik de hashtags #vrouwenmetballen en #thehungerproject en tag ons op:

Zelf een idee hoe je het werk van The Hunger Project kunt steunen? Laat het ons weten via info@thehungerproject.nl of bel 030-233 53 40.

Effectief in de strijd tegen honger

De praktijk bewijst dat investeren in de ontwikkeling van vrouwen het meest effectief is in de strijd tegen honger. Want een krachtige vrouw investeert niet alleen in haar gezin, de hele gemeenschap gaat erop vooruit als zij een gelijke kans krijgt, en zeggenschap. Daarom trainen wij vrouwen en mannen op het platteland op het gebied van voedselzekerheid, leiderschap en ondernemerschap. Zo krijgen zij inzicht in hun eigen capaciteiten en kunnen zij zelf actie ondernemen om hun leven te verbeteren. Geen gelatenheid, maar visie en energie.

We wensen je een schitterende Kerst en een stralend 2019!

Liefs,
Het team van The Hunger Project Nederland