The Hunger Project Nederland

Wil je contact met ons opnemen? Stuur dan een mail, bel of kom langs voor een kopje thee of koffie – dat vinden we leuk.
Wil je een van onze teamleden bereiken? Kijk op deze pagina voor onze gegevens.

Adres: Arthur van Schendelstraat 500
3511 MH Utrecht

Telefoon: 030 233 53 40

E-mail: info@thehungerproject.nl

IBAN: NL69 TRIO 0254 7828 76

Routebeschrijving

Het kantoor van The Hunger Project bevindt zich vlakbij station Utrecht Centraal – het oude stadskantoor van Utrecht. Je kunt ons het beste met het openbaar vervoer bereiken.

Met de trein
Vlakbij ons kantoor vind je station Utrecht Vaartsche Rijn, verschillende sprinters stoppen (vanaf Utrecht Centraal) op dit station. Verlaat het station en sla in de tunnel linksaf. Ga naar links, over de loopbrug die over het water loopt. Loop parallel aan het spoor door de Vaartsestraat en steek de weg over. Het kantoor van The Hunger Project zit in het grote gebouw waar je tegenaan loopt. De ingang zit om de hoek. Je vindt ons op de eerste verdieping.

Met de bus 
Vanaf Utrecht centraal kun je verschillende bussen nemen, deze vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde (ter hoogte van spoor 21). Vanaf hier gaan bus 47 (richting Houten), bus 41 (richting Wijk bij Duurstede) en bus 8 (richting Lunetten) naar de halte Vondellaan, een ritje van een kleine 5 minuten. Vanaf deze bushalte is het ongeveer 5 minuten lopen naar ons kantoor. Steek de weg over en loop onder de brug door. Steek over bij de verkeerslichten en ga meteen links de Vaartsestraat in. Het kantoor van The Hunger Project zit in het grote gebouw waar je tegenaan loopt. De ingang zit om de hoek. Je vindt ons op de eerste verdieping.

Te voet
Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer 15 minuten lopen naar het kantoor. Vanaf het station loop je richting Vredenburg, en ga je bij Didi en Blokker naar rechts, richting Godebaldkwartier. Neem de roltrap naar beneden, naar het Moreelsepark. Als je rechtdoor loopt, kom je op de Catharijnesingel. Aan de linkerkant heb je water, aan de rechterkant het park. Loop rechtdoor en sla na ongeveer 10 minuten rechts de Henriëtte Roland Holstraat in. Neem daarna de eerste straat naar links, dit is de Arthur van Schendelstraat. Het kantoor van The Hunger Project zit op de Arthur van Schendelstraat 500 komt, in het grote gebouw waar je tegenaan loopt. Wij zitten op op de eerste verdieping.

Ben je met de auto?
Bij het kantoor van The Hunger Project zijn veel plekken om betaald te parkeren. Deze parkeerplekken vind je tegenover de ingang van het kantoor.