The Hunger Project Nederland

Adres: Arthur van Schendelstraat 500
3511 MH Utrecht

Telefoon: 030 233 53 40

E-mail: info@thehungerproject.nl

IBAN: NL69 TRIO 0254 7828 76

Routebeschrijving

Het kantoor van The Hunger Project bevindt zich vlakbij station Utrecht Centraal – het oude stadskantoor van Utrecht. Je kunt ons het beste met het openbaar vervoer bereiken.

Met de trein
Vlakbij ons kantoor vind je station Utrecht Vaartsche Rijn, sneltram 22 richting Science Park en verschillende sprinters stoppen (vanaf Utrecht Centraal) op dit station. Verlaat het station en sla in de tunnel linksaf. Loop parallel aan het spoor door de Vaartsestraat en steek de weg over. Het kantoor van The Hunger Project zit in het grote gebouw waar je tegenaan loopt. De ingang zit om de hoek, je vindt ons op de eerste verdieping.

Met de bus 
Vanaf Utrecht centraal kun je verschillende bussen nemen, deze vertrekken vanaf de Jaarbeurszijde (ter hoogte van spoor 21). Vanaf hier gaan bus 47 (richting Houten), bus 41 (richting Wijk bij Duurstede) en bus 8 (richting Lunetten) naar de halte Vondellaan, een ritje van 5 minuten. Vanaf deze bushalte is het 5 minuten lopen naar ons kantoor. Ga vanaf het station links de Vaartsestraat in. Het kantoor van The Hunger Project zit in het grote gebouw waar je tegenaan loopt. De ingang zit om de hoek, je vindt ons op de eerste verdieping.

Te voet
Vanaf Utrecht Centraal Station is het een kwartier lopen naar het kantoor. Vanaf het station loop je het gebouw uit aan de kant Jaarbeurszijde (ter hoogte van spoor 21). Loop via de brug naar beneden en ga richting de Catharijnesingel (of via de laan van Puntenburg, langs het Belastingkantoor en sla dan rechtsaf na de Hartingstraat de Arthur van Schijndelstraat in). Deze loop je af, aan de linkerkant heb je water, aan de rechterkant het park. Sla na ongeveer 10 minuten rechts de Henriëtte Roland Holstraat in. Neem daarna de eerste straat naar links, dit is de Arthur van Schendelstraat. Het kantoor van The Hunger Project zit op nummer 500, in het grote gebouw waar je tegenaan loopt. Wij zitten op op de eerste verdieping.

Ben je met de auto?
Bij het kantoor van The Hunger Project zijn veel plekken om betaald te parkeren. Deze parkeerplekken vind je tegenover de ingang van het kantoor.