VOORbeeld verkiezing 2018: stem jij ook op The Hunger Project?

VOORbeeld verkiezing 2018: stem jij ook op The Hunger Project?

The Hunger Project doet mee aan de VOORbeeld verkiezing 2018 van VOOR.nl. Daarmee maken wij  kans op een prachtige investering voor ons werk in de Indiase staat Odisha. Mogen wij rekenen op jouw stem? 

Jaarlijks geeft VOOR 10% van haar volledige omzet aan een project waar de wereld mooier van wordt. Voorbeelden van lef, van positief denken en van gewoon doen. Een voorbeeld van iets extra’s betekenen. Een voorbeeld van hoe je mensen, dichtbij óf aan de andere kant van de wereld, kunt helpen. Er is een bedrag van €72.114 beschikbaar, te verdelen over twee projecten. Uiteraard hopen we dat The Hunger Project er daar een van wordt. Stem jij op ons?

Steun 30 vrouwelijk leiders in India

The Hunger Project doet mee met het project ‘Steun 30 vrouwelijk leiders in India’ en vraagt daarmee aandacht voor ons werk in de staat Odisha. Ondersteund door trainingen van The Hunger Project, weten de vrouwelijke dorpraadsleden in Odisha met nieuw vergaarde kennis en vaardigheden de juiste subsidiepotjes van de overheid aan te spreken. Lees hier meer over ons werk in India.

Stem op The Hunger Project

Via deze website kun je – heel eenvoudig – jouw stem uitbrengen via LinkedIn en Facebook.  VOORbeeld verkiezing 2018 Stem jij ook op The Hunger Project

  1. Ga naar voor.nl/voorbeeld-projecten
  2. Log in via LinkedIn en geef 10 punten aan ons project ‘Steun 30 vrouwelijk leiders in India’
  3. Log nogmaals in via Facebook – en geef ons wederom 10 punten.
  4. Verspreid deze verkiezing en ons project in jouw netwerk: vraag vrienden via Facebook om op ons te stemmen en deel de verkiezing via een post op LinkedIn!

Let op: stemmen kan tot 17 april! Alvast ontzettend bedankt voor jouw steun.