DEELNEMERS KATAKLE

Zo’n 25 Nederlandse bedrijven, ondernemers en stichtingen werken in Katakle samen aan het einde van honger in Benin. Katakle werd in 2008 opgericht door The Hunger Project, NPM Capital en ras-ondernemer Carel van Bemmelen.

Meedoen of meer weten? Neem dan contact op met Annemarie de Groot via de mail of via 06 54236978 of 030 2335340.

Investeerders in beeld

Carel en Gerda van Bemmelen

Carel en Gerda van Bemmelen

Directeur First Things First

"Geen hand ophouden, maar uitgaan van zelfredzaamheid. Het kan en het werkt, dus dan moet je het doen. Katakle is een groep fantastische en oprecht betrokken mensen, en daar ben ik ontzettend trots op.” Lees het portret van Carel en Gerda.

Wietse Nieuwenhuis

Wietse Nieuwenhuis

Directeur Inbak

"Bij The Hunger Project draait het om echte oplossingen en structurele verbetering. Je ziet de ondernemersgeest terug in de aanpak. Die link met het bedrijfsleven spreekt mij enorm aan." Lees het portret van Wietse.

Beer Splinter

Beer Splinter

Ondernemer in de gezondheidszorg

"Voor mij is de bottom-up visie belangrijk. De kracht van Katakle is dat wij vanuit een bedrijfsmatige invalshoek onze betrokkenheid tonen. We investeren met gezond verstand in een land." Lees het portret van Beer.

Rick Volkers

Rick Volkers

Directeur Volkers bv

"Het concept van Katakle sprak mij erg aan. Ik kan meedenken en zie wat er met het geld gebeurt. In het netwerk is gezelligheid belangrijk. Ik vond het een warm bad waarin ik terecht kwam.” Lees het portret van Rick.

Katakle deelnemers