Foto: Roland de Zeeuw

Foto: Roland de Zeeuw

Netwerkbijeenkomsten

Drie keer per jaar organiseren we een Katakle-bijeenkomst bij een van de bedrijven uit het netwerk. Om elkaar te ontmoeten en voor updates uit Benin. Het gastbedrijf zorgt voor een inspirerende kijk in de keuken.  Beluister een reportage van de bijeenkomst bij Van Oord/VNO NCW.

Eerder waren we bij Zandbergen, Insinger de Beaufort, Verspillingsfabriek, QiZiNi, GSUS, Westland Kaas, Royaan (met veel Van Dobben kroketten), PWC, Zandbergen, NPM Capital, DuraVermeer (Noord-Zuid lijn), Volkers, McCann, Vanderlande, de Droomfabriek en VBZ. De laatste bijeenkomst was op 11 oktober, bij het concert van het Nederlands Blazers Ensemble in Tivoli Vredenburg. 

Daarnaast organiseert Katakle reünies voor leden die mee zijn geweest op investeerdersreis naar Benin. De reisreünies worden goed bezocht en zeer gewaardeerd – je hebt namelijk samen echt iets meegemaakt.

Bijna alle Katakle-deelnemers vaardigen hardloopteams af naar de jaarlijkse Run for The Hunger Project. Op zondag 4 november was de laatste editie in het Olympisch Stadion in Amsterdam.