Foto: Roland de Zeeuw

Foto: Roland de Zeeuw

Netwerkbijeenkomsten

De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 14 september bij Insinger de Beaufort in Den Haag. Naast een deep dive in de afsluitende 2018 reis, gaan we tijdens de bijeenkomst dieper in op het werk en de impact in Benin. We bekijken de activiteiten van The Hunger Project Benin in de afgelopen tien jaar. En we kijken uiteraard ook naar de resultaten daarvan, nemen zelfredzaamheid onder de loep en laten zien hoe we die vooruitgang meten. Meer weten over de bijeenkomsten? Mail Hilke.

Drie keer per jaar organiseren we een Katakle-bijeenkomst bij een van de bedrijven uit het netwerk. Om elkaar te ontmoeten en voor updates uit Benin. Het gastbedrijf zorgt voor een inspirerende kijk in de keuken.  Beluister een reportage van de bijeenkomst bij Van Oord/VNO NCW.

Eerder waren we bij de Verspillingsfabriek, QiZiNi, GSUS, Westland Kaas, Royaan (met veel Van Dobben kroketten), PWC, Zandbergen, NPM Capital, DuraVermeer (Noord-Zuid lijn), Volkers, McCann, Vanderlande, de Droomfabriek en VBZ.

Daarnaast organiseert Katakle reünies voor leden die mee zijn geweest op investeerdersreis naar Benin. De reisreünies worden goed bezocht en zeer gewaardeerd – je hebt namelijk samen echt iets meegemaakt.

Bijna alle Katakle-deelnemers vaardigen hardloopteams af naar de jaarlijkse Run for The Hunger Project. Op zondag 5 november is de volgende editie in het Olympisch Stadion in Amsterdam.