Foto: Roland de Zeeuw

Foto: Roland de Zeeuw

Netwerkbijeenkomsten

De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op dinsdag 4 juni. In de Impact Hub in het prachtige Koninklijke Instituut voor de Tropen in Amsterdam gaan we met elkaar de diepte in over betekenisvol ondernemen. Katakle investeert in Benin: een investering met sociaal rendement. Op 4 juni zetten we de spotlight op ondernemen met sociaal rendement. Met inspirational talks over ondernemerschap als motor voor verandering – in Nederland en in Benin.

Sprekers Kees Klomp en Henk Smit bieden ons volop food for thougt over betekenisvol ondernemen. Het doel van Kees is om sociaal ondernemen het nieuwe normaal te maken. Dat doet hij als directeur van SMO, schrijver, adviseur en spreker op het gebied van betekenisvol ondernemerschap. En ook volgens Henk is ondernemerschap de motor voor maatschappelijke verandering. Zijn bakkerij en ambachtscentrum werken al 40 jaar aan een betere en inclusieve wereld.

In de Impact Hub in Amsterdam delen Kees en Henk hun drive, hun ideeën en hoe zij hun ondernemerschap invulling geven. En vertellen ze over hun nieuwste initiatief: de Wereldbol. Met dit brood met een boodschap willen ze– via The Hunger Project – honger de wereld uit helpen.

Eerder waren we bij het concert van het Nederlands Blazers Ensemble in Tivoli Vredenburg, bij Zandbergen, Insinger de Beaufort, Verspillingsfabriek, QiZiNi, GSUS, Westland Kaas, Royaan (met veel Van Dobben kroketten), PWC, Zandbergen, NPM Capital, DuraVermeer (Noord-Zuid lijn), Volkers, McCann, Vanderlande, de Droomfabriek en VBZ. Beluister een reportage van de bijeenkomst bij Van Oord/VNO NCW.

Daarnaast organiseert Katakle reünies voor leden die mee zijn geweest op investeerdersreis naar Benin. De reisreünies worden goed bezocht en zeer gewaardeerd – je hebt namelijk samen echt iets meegemaakt.

Bijna alle Katakle-deelnemers vaardigen hardloopteams af naar de jaarlijkse Run for The Hunger Project. Op zondag 4 november was de laatste editie in het Olympisch Stadion in Amsterdam.