Foto: Roland de Zeeuw

Foto: Roland de Zeeuw

Netwerkbijeenkomsten

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 31 januari bij Frigomundo in Zoeterwoude Rijndijk, het ultramoderne vrieshuis van Zandbergen World’s Finest Meat met het grootste zonnepanelendak van Nederland. An het begin van 2018 willen wij vooruitblikken naar wat er nodig is voor het afronden van ons werk in Benin: het bereiken van zelfredzaamheid voor álle 18 epicentra. We zijn al een heel eind op weg, maar het is nog niet af. Dus laten we je graag zien hoe je als Katakle lid mee kan blijven doen om dat mogelijk te maken. Dat begint met onze fantastische reis in maart – waar we gaan vieren wat we al hebben bereikt. Meer weten over de bijeenkomsten? Mail Hilke.

Drie keer per jaar organiseren we een Katakle-bijeenkomst bij een van de bedrijven uit het netwerk. Om elkaar te ontmoeten en voor updates uit Benin. Het gastbedrijf zorgt voor een inspirerende kijk in de keuken.  Beluister een reportage van de bijeenkomst bij Van Oord/VNO NCW.

Eerder waren we bij de Verspillingsfabriek, QiZiNi, GSUS, Westland Kaas, Royaan (met veel Van Dobben kroketten), PWC, Zandbergen, NPM Capital, DuraVermeer (Noord-Zuid lijn), Volkers, McCann, Vanderlande, de Droomfabriek en VBZ.

Daarnaast organiseert Katakle reünies voor leden die mee zijn geweest op investeerdersreis naar Benin. De reisreünies worden goed bezocht en zeer gewaardeerd – je hebt namelijk samen echt iets meegemaakt.

Bijna alle Katakle-deelnemers vaardigen hardloopteams af naar de jaarlijkse Run for The Hunger Project. Op zondag 5 november is de volgende editie in het Olympisch Stadion in Amsterdam.