Katakle netwerkbijeenkomsten

Investeerdersnetwerk Katakle organiseert regelmatig netwerkbijeenkomsten. Met updates uit Benin updates en een kijkje in de keuken van een van de deelnemende bedrijven.

Op 4 juni gingen we in de Impact Hub in het prachtige Koninklijke Instituut voor de Tropen (Amsterdam) met elkaar de diepte in over betekenisvol ondernemen. Met inspirational talks over ondernemerschap als motor voor verandering – in Nederland en in Benin. Sprekers Kees Klomp en Henk Smit boden ons volop food for thougt over betekenisvol ondernemen. In de Impact Hub in Amsterdam deelden Kees en Henk hun drive, hun ideeën en hoe zij hun ondernemerschap invulling geven. En vertelden ze over hun nieuwste initiatief: de Wereldbol. Met dit brood met een boodschap willen ze – via The Hunger Project – honger de wereld uit helpen.

Ook keken we naar sociaal ondernemerschap in Benin. We deelden de resultaten en verhalen van lokale ondernemers in de epicentra, die zich inzetten voor positieve verandering in de dorpen.

Eerder waren we bij het concert van het Nederlands Blazers Ensemble in Tivoli Vredenburg, bij Zandbergen, Insinger de Beaufort, Verspillingsfabriek, QiZiNi, GSUS, Westland Kaas, Royaan (met veel Van Dobben kroketten), PWC, Zandbergen, NPM Capital, DuraVermeer (Noord-Zuid lijn), Volkers, McCann, Vanderlande, de Droomfabriek en VBZ. Beluister een reportage van de bijeenkomst bij Van Oord/VNO NCW.

Daarnaast organiseert Katakle reünies voor leden die mee zijn geweest op investeerdersreis naar Benin. De reisreünies worden goed bezocht en zeer gewaardeerd – je hebt namelijk samen echt iets meegemaakt.