Odisha’s 100 in beeld

Odisha’s 100 in beeld: het netwerk dat zich sterk maakt voor vrouwelijk leiders in India. Een groep waar 100 bijzondere en gedreven Nederlandse vrouwen samenkomen. Die elkaar inspireren, verhalen delen en samen de wereld willen veranderen. Vol passie, inspiratie en met slimme impact werken de 100 Nederlandse vrouwen samen aan een waanzinnig doel: het einde van honger in Odisha, India. Hieronder lichten we een paar van deze vrouwen uit. 

Caroline Glasbergen, founder en eigenaar FITSHE

“Mijn persoonlijke visie is dat vrouwen echt het verschil kunnen maken in de wereld. Onderdeel mogen uitmaken van Odisha’s 100 voelt dus als een logische stap voor mijzelf en voor mijn bedrijf FITSHE. Met het FITSHE team zijn we ontzettend trots om op deze manier te kunnen bijdragen aan de verandering waar we zelf ook zo in geloven.”

Henny Westland, algemeen directeur Westland Kaas Groep B.V.

“Analfabete vrouwen uit de laagste kaste hebben een plek in de dorpsraad. Zij stralen zo’n kracht uit, ze zijn vastberaden, hebben een enorm doorzettingsvermogen en behalen resultaten ondanks alle corruptie. Je kunt zelf écht het verschil maken. Dat is zó inspirerend. Ik wil daarom dat zoveel mogelijk mensen dit horen, en dat zij – net als ik – enthousiast worden om deze vrouwen te steunen, om hun werk nog groter te maken.”