Bestuursverslag en Financiën

The Hunger Project streeft ernaar om de kosten in Nederland zo laag mogelijk te houden, zodat het geld besteed kan worden daar waar het hard nodig is: aan onze programma’s. Zoveel mogelijk zaken – zoals de website, communicatiemateriaal en het salaris van de betaalde krachten – zijn (gedeeltelijk) gesponsord. Op deze pagina vind je ons bestuursverslag en informatie over onze financiën.

Inkomsten 2019

Nederland: 3,8 miljoen euro: 86% daarvan konden wij investeren in onze programma’s.
Wereldwijd: nog niet vastgesteld door de accountant.

Bestuursverslag 2019

In het volledige Bestuursverslag 2019 is de jaarrekening en meer informatie te vinden; over de inrichting van de organisatie, strategie en aanpak, resultaten en impact en over de monitoring en evaluatie. In Nederland wordt de financiële organisatie gecontroleerd door accountants van Dubois&Co.

In het verleden brachten we ook een jaarlijks magazine uit: een publieksvariant van het bestuursverslag boordevol persoonlijke verhalen, interviews, foto’s, feiten en cijfers. Benieuwd? Lees hier onze laatste uitgave uit 2018.

Met grote dank aan think next levelTBWA\Neboko Downtown, de redactie en de fotografen voor hun gesponsorde bijdragen. Hierdoor hebben we de kosten voor ons magazine zo laag mogelijk kunnen houden.