Jaarverslagen en Financiën

The Hunger Project streeft ernaar om de kosten in Nederland zo laag mogelijk te houden, zodat het geld besteed kan worden daar waar het hard nodig is: aan onze programma’s. Zoveel mogelijk zaken – zoals de website, communicatiemateriaal en het salaris van de betaalde krachten – zijn (gedeeltelijk) gesponsord.

Inkomsten 2018: Nederland: 4,2 miljoen euro | Wereldwijd: 16,8 miljoen euro

Inkomsten THP 2018

In het volledige bestuursverslag 2018 is de jaarrekening en meer informatie te vinden, over de inrichting van de organisatie, strategie en aanpak, resultaten en impact, van de monitoring en evaluatie. In Nederland wordt de financiële organisatie gecontroleerd door accountants van Dubois&Co.

Magazine

Het magazine 2018/2019 is de publieksversie van het bestuursverslag 2018. Boordevol persoonlijke verhalen, interviews, foto’s, feiten en cijfers van het afgelopen jaar. Downloaden? Dat kan hier.

Met grote dank aan think next levelTBWA\Neboko Downtown, de redactie en de fotografen voor hun gesponsorde bijdragen. Hierdoor hebben we ook dit jaar weer de kosten voor ons magazine zo laag mogelijk kunnen houden.

Blader hieronder de online versie door, of vraag een printversie aan via info@thehungerproject.nl.