Binnenblijven met een blik naar buiten: bescherm jezelf en je familie én maak een verschil voor 16,5 miljoen mensen.

Hoe? Door te investeren in 500.000 lokale vrijwilligers in Afrika, Azië en Latijns-Amerika, die in de frontlinies van hun eigen dorpen keihard werken om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

In Nederland krijgen we de corona-cijfers langzaam omlaag, doordat we volhouden en zoveel mogelijk thuis blijven. Ook nu de maatregelen de komende tijd versoepelen. Samen staan we écht sterker. En dat kunnen we ook inzetten voor de rest van de wereld – waar veel dorpen hard worden geraakt door corona en de impact van lockdown maatregelen.

Het is simpel

Doneer het bedrag dat je bespaart met dingen die je nu niet kunt doen – en stel daarmee anderen in staat om de dingen wel te doen die nu nodig zijn.

Wat gebeurt er met mijn investering?

The Hunger Project heeft de afgelopen jaren bijna 500.000 lokale vrijwilligers getraind. Dit netwerk van tot-op-het-bot-gemotiveerde, en door-ervaring-gepokt-en-gemazelde vrijwilligers is nu goud waard. Zij maken het verschil voor 16,5 miljoen dorpsgenoten in hun eigen dorpen op het platteland van Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

De lokale vrijwilligers in de frontlinies van hun eigen dorpen kunnen razendsnel schakelen. Ze komen in actie, door bijvoorbeeld:
Informatie verspreiden

Met juiste en begrijpelijke informatie over corona, in de eigen taal, kunnen mensen zichzelf en hun familie beschermen tegen het virus en de strijd met woeste geruchten aangaan.

Handen wassen

Met kennis over het belang van handen wassen en hygiëne maatregelen én met toegang tot mobiele handenwas-stations en zeep kunnen zoveel mogelijk mensen hun handen wassen.

Voedselbanken vullen

Door boeren te ondersteunen bij veilig zaaien en oogsten en zelfgebouwde voedselbanken zo goed mogelijk te vullen, zijn de dorpen voorbereid op mogelijke voedselschaarste.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen – ook in afgelegen dorpen op het platteland – weten wat zij kunnen doen om zichzelf, hun familie en hun dorp te beschermen. Doe je mee?

Investeer nu via Tikkie

Of vul onderstaand formulier in en betaal via iDeal

Velden met een * zijn verplicht. Afhankelijk van de lokale omstandigheden en behoeften kunnen we jouw bijdrage inzetten voor verschillende projecten van The Hunger Project. Hoe dan ook zetten we jouw investering in waar deze het hardste nodig is en het grootste verschil kan maken.