Iedereen kan een verschil maken, op wat voor een manier dan ook. Van basisscholen die kilometers vingerhaken, tot een groep vrienden die wekelijks zwetend en hijgend rent voor The Hunger Project. Van geld ophalen door recepten te delen, tot vormgevers die met veel liefde materiaal voor ons maken. Van jezelf laten sponsoren in jouw strijd om te stoppen met roken tot voorlichting geven op een middelbare school. Ideeën voor een actie kun je opdoen bij acties die eerder voor The Hunger Project zijn georganiseerd. Genoeg voorbeelden van acties – ter inspiratie!

Wil jij je ook inzetten voor The Hunger Project? Als je in actie komt, doe dit dan met overtuiging en plezier. Wij waarderen jouw inzet en steun van onze programma´s, hoe klein of groot dan ook. Wij zijn er om je te helpen en te ondersteunen. Bijvoorbeeld met tips, promotiemateriaal, mooie foto’s en verhalen.

En op ons actieplatform Pay If Forward kun je jouw eigen actiepagina aanmaken, en daarmee fondsen werven bij je familie, vrienden en collega’s.  Via deze pagina kunnen zij jouw actie makkelijk ondersteunen en zo een steentje bijdragen aan het einde van de honger.

Contact
Ideeën uitwisselen? Bel Annemarie of kom eens bij ons langs op kantoor: 030-2335340 of annemarie@thehungerproject.nl.