Events en campagnes

Bezoek een evenement dat voor of door The Hunger Project wordt georganiseerd. Zoals de jaarlijkse Run for The Hunger Project in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Volg een Rethink What’s Possible-workshop, ga mee op investeerdersreis of kom eens naar een verdiepingsbijeenkomst op ons kantoor in Utrecht.

Voor in de agenda 2017

India788x525 - Anna Zhu

Verdiepingsbijeenkomsten
Verspreid over het jaar organiseren we verdiepingsbijeenkomsten op kantoor. Eerder zijn we de diepte ingegaan rond impact, kindhuwelijken, microfinanciering, voedselzekerheid en hiv/aids. En kon je in gesprek met Pascal Djohossou, de directeur van The Hunger Project Benin, of alles vragen over het India programma aan Sriparna Chaudhuri van The Hunger Project India. Via de nieuwsflits en Facebook blijf je op de hoogte van deze bijeenkomsten. Heb je ideeën voor een verdiepingsbijeenkomst? Neem dan contact op.

Run for The Hunger Project
Acht jaar geleden organiseerde José Cubo, controller bij NPM Capital, de eerste editie van de Run for The Hunger Project. Toen renden 14 teams rondom de Bosbaan in het Amsterdamse Bos. Het liep een beetje uit de hand. In totaal heeft de Run for The Hunger Project in 10 edities samen meer dan een miljoen euro opgehaald voor het bestrijden van chronische honger in Benin!

Dit jaar vindt de Run plaats op zondag 5 november, in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Breng een team van 6 personen op de been, verzamel € 1000 inschrijfgeld en ren 5 of 10 kilometer. Of ren alleen (5 of 10 km) of schrijf jezelf in als wandelaar (5km). Kinderen kunnen meedoen aan de Kidsrun, en 1 of 2 rondjes rennen in het Olympisch Stadion. De organisatie wordt gesponsord en de hele opbrengst is voor The Hunger Project Benin. Doe je komend jaar mee – met collega’s, klanten of familie? Meer op www.runforthehungerproject.nl

Workshops
Op verzoek kunnen we een workshop Rethink What’s Possible organiseren. Waarin je aan de hand van inspirerende voorbeelden van lokale leiders uit onze programmalanden zelf en met elkaar ontdekt wat jou in beweging krijgt, houdt, of juist weerhoudt. Bijvoorbeeld als inspiratieboost tijdens de vrijdagmiddagborrel, een teamdag of een lunchlezing. Wil jij graag een Rethink workshop volgen? Neem contact op.

Investeerdersreis
De beste manier om zélf te zien en te voelen dat jouw bijdrage een enorm verschil maakt, is door mee te gaan op een investeerdersreis. The Hunger Project gaat elk jaar in juni met een groep Katakle-investeerders op een 4 tot 6-daagse reis naar Benin. Naar andere programmalanden organiseert The Hunger Project Global diverse reizen. Uiteraard betaal je reis- en verblijfkosten zelf. Interesse? Neem contact op.

Netwerkbijeenkomst
Drie keer per jaar organiseren we voor de investeerdersgroep Katakle een bijeenkomst bij een van de bedrijven uit het netwerk. Waar Katakle-leden elkaar kunnen moeten en updates uit Benin krijgen. Lees meer.