Events en campagnes

Bezoek een evenement dat voor of door The Hunger Project wordt georganiseerd. Zoals de jaarlijkse Run for The Hunger Project in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Volg een Rethink What’s Possible-workshop, ga mee op investeerdersreis of kom eens naar een verdiepingsbijeenkomst op ons kantoor in Utrecht. Of heb jij zelf een briljant idee voor een sprankelend event?

India788x525 - Anna Zhu

15 september 2018: Millenniumloop 2018

Op zaterdag 15 september 2018 rennen (bedrijven)teams in estafette een uitdagende route door de gemeente Sudwest Fryslân. Alle sponsorbijdragen komen ten goede aan The Hunger Project’s epicentrum Osonson in Ghana. Dat – met de steun van de Millenniumloop 2018 – naar verwachting in 2019 de status van zelfredzaamheid gaat bereiken!

27 september 2018: Odisha’s 100 netwerkevent

Odisha’s 100 is hét netwerk dat zich sterk maakt voor vrouwelijk leiders in India. Een groep waar bijzondere en gedreven Nederlandse ondernemers samenkomen. Die samen de wereld willen veranderen en investeren in een duidelijk doel: een einde van honger in Odisha, India.

Op donderdag 27 september organiseren we van 13.30 uur – 17.30 uur in Utrecht een groots en open netwerkevent, waarbij (potentiële) Odisha’s 100 leden elkaar ontmoeten, leren kennen en inspireren.

Volg workshops en lezingen van o.a. Bercan Günel (Partner NGL International, ondernemer, commissaris/toezichthouder en auteur ‘We hebben al een vrouw’) en Ineke Hurkmans (Oprichter Jump Movement en IamNL).

Heb jij interesse in deelname aan Odisha’s 100? Kom 27 september naar ons netwerkevent en laat je inspireren!

4 november 2018: Run for The Hunger Project

Twaalf jaar geleden organiseerde José Cubo, controller bij NPM Capital, de eerste editie van de Run for The Hunger Project. Toen renden 14 teams rondom de Bosbaan in het Amsterdamse Bos.

Het liep een beetje uit de hand: in totaal heeft de Run for The Hunger Project in 11 edities samen ruim 1.200.000 euro opgehaald voor het bestrijden van chronische honger in Benin! En inmiddels rennen zo’n 100 teams mee.

  • Dit jaar vindt de Run for The Hunger Project plaats op zondag 4 november 2018, in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Lees meer en schrijf je in via runforthehungerproject.nl

Het hele jaar door: Verdiepingsbijeenkomsten

Verspreid over het jaar organiseren we verdiepingsbijeenkomsten op kantoor. Eerder zijn we de diepte ingegaan rond impact, kindhuwelijken, microfinanciering, voedselzekerheid, vrouwelijk leiderschap en hiv/aids. En kon je in gesprek met Pascal Djohossou, de directeur van The Hunger Project Benin, of alles vragen over het India programma aan Sriparna Chaudhuri van The Hunger Project India.

Het hele jaar door: Workshops

Op verzoek kunnen we een workshop Rethink What’s Possible organiseren. Waarin je aan de hand van inspirerende voorbeelden van lokale leiders uit onze programmalanden zelf en met elkaar ontdekt wat jou in beweging krijgt, houdt, of juist weerhoudt. Bijvoorbeeld als inspiratieboost tijdens de vrijdagmiddagborrel, een teamdag of een lunchlezing.

  • Wil jij graag een Rethink What’s Possible workshop volgen? Neem contact op.

Het hele jaar door: Netwerkbijeenkomst

Drie keer per jaar organiseren we voor de investeerdersgroep Katakle een bijeenkomst bij een van de bedrijven uit het netwerk. Waar Katakle-leden elkaar kunnen ontmoeten en updates uit Benin krijgen. Ook organiseren we vier uitdagende netwerkevents per jaar voor ons investeerdersnetwerk Odisha’s 100.

Jaarlijks rond februari en juni: Investeerdersreizen

De beste manier om zélf te zien en te voelen dat jouw bijdrage een enorm verschil maakt, is door mee te gaan op een investeerdersreis. The Hunger Project gaat elk jaar in februari met Odisha’s 100 naar India en in juni met een groep Katakle-investeerders op een 4 tot 6-daagse reis naar Benin. Naar andere programmalanden organiseert The Hunger Project Global diverse reizen. Uiteraard betaal je reis- en verblijfkosten zelf.