EVENTS EN CAMPAGNES

Bezoek een evenement dat voor of door The Hunger Project wordt georganiseerd. Zoals een netwerkbijeenkomst van Katakle of Odisha’s 100. Doe met jouw bedrijf mee aan The Zero Hunger Games of volg een Rethink What’s Possible-workshop. Ga mee op investeerdersreis of kom eens naar een verdiepingsbijeenkomst op ons kantoor in Utrecht. Of heb jij zelf een briljant idee voor een sprankelend event?

Odisha's 100 in Metaal Kathedraal

21 mei 2020: The Zero Hunger Games

Sporten voor het einde van honger! Op donderdag 21 mei 2020 vinden voor het eerst The Zero Hunger Games plaats: een nieuw sportevenement voor bedrijven waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Hunger Project. Op Hemelvaartsdag strijden tientallen Business Teams om de winst bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen – voetballen jij en je collega’s mee?

Katakle bijeenkomsten

Twee keer per jaar organiseren we een bijeenkomst voor de investeerdersgroep Katakle – het ondernemersnetwerk voor Benin. Waar Katakle-leden elkaar kunnen ontmoeten en updates uit Benin krijgen.


Odisha’s 100 bijeenkomsten

Vier keer per jaar organiseren we uitdagende netwerkevents per jaar voor ons investeerdersnetwerk Odisha’s 100, dat zich sterk maakt voor vrouwelijk leiders in India. Op 20 juni ontmoetten Odisha’s 100 investeerders elkaar bijvoorbeeld bij OPROER in Utrecht, voor een veganistische netwerkdiner. We vierden volop wat er tot nu toe bereikt is in Odisha en welke stappen er nog nodig zijn. Lees hier meer over Odisha’s 100.

  • In van 8 t/m 14 februari 2020 gaan we met Odisha’s 100 naar India, om zélf te zien en te voelen welke impact we maken in Odisha. Interesse om mee te gaan op reis? Neem contact op.

Jaarlijks: Investeerdersreizen

De beste manier om zélf te zien en te voelen dat jouw bijdrage een enorm verschil maakt, is door mee te gaan op een investeerdersreis. The Hunger Project gaat met regelmaat met Odisha’s 100 naar India en met een groep Katakle-investeerders op een 4 tot 6-daagse reis naar Benin. Naar andere programmalanden organiseert The Hunger Project Global diverse reizen. Uiteraard betaal je reis- en verblijfkosten zelf.

  • Van 8 t/m 14 februari 2020 gaan we op investeerdersreis naar de Indiase staat Odisha. Interesse om met ons mee te gaan? Neem contact op.

Het hele jaar door: Verdiepingsbijeenkomsten

Verspreid over het jaar organiseren we verdiepingsbijeenkomsten op kantoor. Eerder zijn we de diepte ingegaan rond impact, kindhuwelijken, microfinanciering, voedselzekerheid, vrouwelijk leiderschap en hiv/aids. En kon je in gesprek met Pascal Djohossou, de directeur van The Hunger Project Benin, of alles vragen over het India programma aan Sriparna Chaudhuri van The Hunger Project India.

Het hele jaar door: Workshops

Op verzoek kunnen we een workshop Rethink What’s Possible organiseren. Waarin je aan de hand van inspirerende voorbeelden van lokale leiders uit onze programmalanden zelf en met elkaar ontdekt wat jou in beweging krijgt, houdt, of juist weerhoudt. Bijvoorbeeld als inspiratieboost tijdens de vrijdagmiddagborrel, een teamdag of een lunchlezing.

  • Wil jij graag een Rethink What’s Possible workshop volgen? Neem contact op.