Foto: Roland de Zeeuw

Investeren als bedrijf

Ons doel en onze droom: een einde aan chronische honger in 2030. Dat kunnen we niet alleen, daar moeten we sámen de schouders onder zetten. Hoe meer mensen en partijen zich daaraan verbinden, hoe dichterbij we komen.

Meerdere bedrijven zijn betrokken bij The Hunger Project. Zij werken met ons samen aan het einde van honger vanwege onze ondernemende aanpak. Waarbij mensen het zelf doen. Vanwege de inspirerende voorbeelden van leiderschap. En omdat we ‘lean’ zijn: we bereiken veel impact met weinig middelen. Investeren in The Hunger Project levert niet alleen sociaal rendement op. Het biedt ook een (nieuw) netwerk, inspirerende contacten en nieuwe inzichten en kansen. En we kijken hoe we medewerkers en klanten zo goed mogelijk kunnen betrekken bij de samenwerking.

The Hunger Project heeft een aantal kenmerken dat onder andere veel ondernemers aanspreekt:

  • een ondernemende aanpak: mensen doen het zelf
  • met weinig middelen veel bereiken
  • nieuwe beelden van leiderschap (lokaal, bottom-up, vrouwelijk, verbindend)

Wil je met ons nadenken over een mogelijke samenwerking tussen jouw bedrijf en The Hunger Project? We denken graag met je mee. Neem contact op voor een kop koffie en een vrijblijvend gesprek met Annemarie van Ravesteyn: 030 2335340 of annemarie@thehungerproject.nl.

Mogelijkheden

Financieel investeren

Financieel investeren

Je kunt als bedrijf investeren in The Hunger Project. De samenwerking gaat verder dan een financiële bijdrage. We kijken samen hoe we klanten en medewerkers zo goed mogelijk kunnen betrekken bij de samenwerking. Lees verder.

Katakle

Katakle

Katakle is een groep ondernemers, die zich inzet voor het einde van honger in Benin. Katakle wil 10% van de plattelandsbevolking in Benin duurzaam hongervrij maken, door te focussen op ondernemerschap en zelfredzaamheid. Meer over Katakle.

Run for The Hunger Project

Run for The Hunger Project

In november kun je meedoen aan de leukste bedrijvenloop van Nederland: de Run for The Hunger Project. Breng een team van 6 personen op de been, verzamel € 1000 inschrijfgeld en ren 5 of 10 kilometer. Doe je dit jaar mee – met collega’s, klanten, relaties of familie? Meer op www.runforthehungerproject.nl

Sponsoring

Sponsoring

Doordat zoveel mogelijk van onze vaste kosten worden gesponsord, houden we de kosten in Nederland laag. Help ons bijvoorbeeld met sponsoring van drukkosten, advertentieruimte, vliegtickets of bureaustoelen. Lees verder.

Wees een katalysator

Wees een katalysator

Je kunt op vele manieren bijdragen aan het werk van The Hunger Project. Jouw bedrijf kan als katalysator het verschil maken. Bijvoorbeeld door ons te helpen met zichtbaarheid, een product te koppelen of je netwerk te openen. Lees meer.

WereldCoach

WereldCoach

WereldCoach verbindt coaches en trainers aan een te coachen persoon in India, via het leiderschapsprogramma van The Hunger Project in India. Lees meer over WereldCoach.