Foto: Ruud KroeseWees een katalysator

Jouw bedrijf kan als katalysator het verschil maken. Je kunt op vele manieren bijdragen aan het werk van The Hunger Project. Bijvoorbeeld door een product te koppelen aan The Hunger Project. Waarmee je een deel van de opbrengst van het product investeert in The Hunger Project. Voor elk verkocht product draag je bijvoorbeeld € 1 af aan de programma’s in Benin.

Netwerker? Open je netwerk voor The Hunger Project. Je doet ons een groot plezier als je de deur voor ons openzet. Wij zorgen voor een inspirerend gesprek. Dus breng ons in contact met leuke mensen uit jouw netwerk of neem iemand mee naar een Katakle-bijeenkomst.

Had je tot voor kort nog nooit van The Hunger Project gehoord? Je bent niet de enige. Wij zetten namelijk geen grote campagnes op met posteracties of reclamespotjes. Het is dus belangrijk om creatieve manieren te vinden om in de belangstelling te komen. Help ons met zichtbaarheid. Bijvoorbeeld door op de website aandacht te schenken aan The Hunger Project. Op intranet updates uit Benin te plaatsen. Je betrokkenheid te vermelden op facturen. Foto’s uit Benin te gebruiken voor de kerstmailing. Etc. We denken graag met je mee.

Of organiseer zelf een actie, event of campagne. Doe bijvoorbeeld met een bedrijfsteam mee aan de Dam tot Dam-loop, en laat je sponsoren. Of geef in plaats van een kerstpakket, dit jaar per werknemer een bijdrage aan The Hunger Project.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met je mee. Bel of mail Annemarie de Groot Bakker om van gedachten te wisselen: 030 2335340 of annemariedegroot@thehungerproject.nl.