Sponsoring

Benin_jongens_300The Hunger Project streeft ernaar om de kosten in Nederland zo laag mogelijk te houden, zodat het geld besteed kan worden aan onze programma’s. Zoveel mogelijk zaken zijn (gedeeltelijk) gesponsord.

Gesponsord zijn bijvoorbeeld de bouw en beheer van  deze website gesponsord door Prepaid Union, fotografie door Roland de Zeeuw Fotografie, pitch training door Spies & Spreken, knipselkrant door Media Info Groep en evenementenorganisatie (Run for The Hunger Project) door House of Sports. Daarnaast droegen verschillende sponsors rechtstreeks bij te dragen aan de overhead- en personeelskosten.

Nieuwe sponsors zijn altijd welkom, bijvoorbeeld voor:

  • Drukwerk
  • Stoppers /advertenties
  • Vliegtickets
  • Techniek evenementen

We horen het heel graag als je ons hierbij kan helpen.

Daarnaast kunnen we altijd support gebruiken bij het vergroten van onze zichtbaarheid. Want had je tot voor kort nog nooit van The Hunger Project gehoord? Dan ben je niet de enige. Wij zetten namelijk geen grote campagnes op met posteracties of reclamespotjes. Het is dus belangrijk om creatieve manieren te vinden om in de belangstelling te komen. Zo spelen Heren 1 en Dames 1 van Kampong Hockey gesponsord met het logo van The Hunger Project op hun shirts. Andere ideeën? Bijvoorbeeld door op jouw website aandacht te schenken aan The Hunger Project, betrokkenheid te vermelden op facturen, foto’s uit Benin te gebruiken voor de kerstmailing, etc. We denken graag met je mee.

Je kan hiervoor contact opnemen met Annemarie van Ravesteyn op 030 2335340 of annemarie@thehungerproject.nl.