Wat laat u na aan de wereld? The Hunger Project in uw testament

Bent u er van overtuigd dat het einde van honger in de wereld niet alleen nodig, maar ook mogelijk is? The Hunger Project ziet honger als het grootste oplosbare probleem ter wereld. Maar het vergt een lange adem. Door The Hunger Project op te nemen in uw testament, zorgt u ervoor dat wij door kunnen gaan met ons werk. Net zolang totdat honger de wereld uit is.

We hebben het in Nederland liever niet over geld. Maar zonder investeerders is ons werk niet mogelijk. Investeerders die geloven dat onze ideeën haalbaar zijn en die achter je blijven staan. Niet voor even, maar zo lang als nodig is. En daarmee blijvend aandeelhouder zijn in het einde van de honger. Door The Hunger Project op te nemen in uw testament, leven u uw idealen voort.

Wilt u hier meer over weten?

Neem contact op met uw eigen notaris, of met Annemarie de Groot-Bakker: annemariedegroot@thehungerproject.nl of 030-233 53 40. Bekijk ook eens onze folder over nalaten aan The Hunger Project. We sturen u deze ook graag per post toe. Stuur ons een e-mail op info@thehungerproject.nl met uw adresgegevens.

“Mijn familie vraagt me waarom ik maar zo hard blijf werken. Ik vertel ze dat ik maar één ding wil: iets van betekenis achterlaten. Je wordt herinnerd voor het werk wat je doet. Wat ik nu bereik is voor altijd.”

Kamla Devi (65)Voorzitter van de dorpsraad in Talihat in India