ONTMOET ONZE INVESTEERDERS

Zo’n 240 Nederlandse bedrijven, ondernemers, stichtingen en particulieren werken met The Hunger Project samen aan een wereld zonder honger. Als investeerder, sponsor of partner. Ze zijn vaak langdurig betrokken. Investeerders kiezen voor The Hunger Project vanwege ons effectieve model en onze persoonlijke werkwijze. 

Meer weten of meedoen?
Neem contact op met Annemarie de Groot – Bakker: 06-54236978 of annemarie@thehungerproject.nl. Of  lees hier meer.

Investeerders in beeld

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

De Loterij komt ook op plekken zonder postcode

De Nationale Postcode Loterij haalde tot nu toe meer dan 6,2 miljard (!) euro op voor goede doelen. Sinds 2011 steunen ze The Hunger Project met € 500.000 per jaar. En de loterij maakte het Moringaprogramma mogelijk. Lees meer over de samenwerking.

Brabantia

Brabantia

Donatie per verkochte voorraadbus

Het Nederlandse familiebedrijf Brabantia trekt samen met The Hunger Project op naar het einde van honger. Via een serie voorraadbussen gaan ze niet alleen voedselverspilling tegen. Ook investeert Brabantia voor elk verkochte bus in de training van mensen op het platteland van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Lees meer over het dit partnerschap.

De Wereldbol

De Wereldbol

Een brood met betekenis

De Wereldbol is een speciaal ambachtelijk desembrood, ontwikkeld door Kees Klomp, hoogleraar betekeniseconomie aan de Erasmus Universiteit en de Driekant bakkerij in Zutphen. Wie een Wereldbol koopt, helpt mee een einde te maken aan chronische honger: van elke verkochte Wereldbol gaat 30 cent naar The Hunger Project. Lees meer over de Wereldbol.

Video

Testimonials

Onze investeerders