Zelfredzaamheidsfeest Kissamey

Ontmoet onze investeerders

Zo’n 240 Nederlandse bedrijven, ondernemers, stichtingen en particulieren werken met The Hunger Project samen aan een wereld zonder honger. Als investeerder, sponsor of partner.

Daarvan werken zo’n 60 bedrijven, ondernemers en stichtingen samen in ondernemersnetwerk Katakle aan het einde van honger in Benin. Via Odisha’s 100 investeren gedreven Nederlandse vrouwen in het einde van honger in de staat Odisha, India. Webbouwers, tekstschrijvers en ontwerpers sponsoren diensten. En tientallen mannen en vrouwen dragen bij via het Women Ending Poverty-fonds of een schenkingsakte.

Meedoen of meer weten? Neem dan contact op met Hilke Jansen: 06-10 68 43 07 of hilke@thehungerproject.nl.

Investeerders in beeld

Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij

De Loterij komt ook op plekken zonder postcode

De Nationale Postcode Loterij haalde tot nu toe meer dan 5,4 miljard (!) euro op voor goede doelen. Sinds 2011 steunen ze The Hunger Project met € 500.000 per jaar. En in 2015 met een extra financiering voor het Moringaprogramma. Lees meer over de samenwerking.

Brabantia

Brabantia

Donatie per verkochte voorraadbus

Het Nederlandse familiebedrijf Brabantia trekt samen met The Hunger Project op naar het einde van honger. Via een serie voorraadbussen gaan ze niet alleen voedselverspilling tegen. Ook investeert Brabantia voor elk verkochte bus in de training van mensen op het platteland van Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Lees meer over het dit partnerschap.

De Wereldbol

De Wereldbol

Een brood met betekenis

De Wereldbol is een speciaal ambachtelijk desembrood, ontwikkeld door Kees Klomp, hoogleraar betekeniseconomie aan de Erasmus Universiteit en de Driekant bakkerij in Zutphen. Wie een Wereldbol koopt, helpt mee een einde te maken aan chronische honger: van elke verkochte Wereldbol gaat een bedrag naar The Hunger Project. Lees meer over de Wereldbol.

Onze investeerders