5 x praktische info Run for The Hunger Project

Aanstaande zondag is de 10e Run for The Hunger Project. Voor alle lopers, juichers, sponsors, vrijwilligers en andere geinteresseerden: hier vind je (bijna) alles wat je nog wilde weten.
 

Waar is het precies?
Ook dit jaar wordt de Run for The Hunger Project weer gehouden in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De start- en finishlocatie is te bereiken via de hoofdingang, de Marathonpoort. De routebeschrijving naar het Olympisch Stadion vind je hier. Je kunt parkeren in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion. Kom je met het openbaar vervoer? De haltes van het Olympisch Stadion zijn per tram te bereiken via lijn 16 of 24 en per bus via lijn 15 of 23.

Van hoe laat tot hoe laat duurt het?
Je kunt je vanaf 12.00 inschrijven, rustig een kopje koffie of Moringathee drinken en alle andere teams ontmoeten. Het startschot wordt om 13.30 gegeven en vanaf het Olympisch Stadion zullen alle renners de 5 of 10 kilometer route door onder andere het Amsterdamse Bos lopen. De prijsuitreiking begint tussen 15.00 en 15.30 en daarna kun je tijdens de borrel na kletsen en uit puffen met een hapje en een drankje.

  • 12.00 – 12.45 uur: Registratie deelnemers – ontvangst
  • 12.45 uur: Officiële opening Run for The Hunger Project 2016
  • 13.05 uur: Startschot HAK Kidsrun
  • 13.20 uur: Startschot Unlikely Runners
  • 13.30 uur: Startschot Run for The Hunger Project
  • 15.00 uur: Prijsuitreiking & cheque-overhandiging
  • 15.30 uur: Borrel
  • 17.00 uur: Einde 10e editie Run for The Hunger Project

Kan ik mij ergens omkleden?
Ja dat kan, in het Stadion vind je kleedkamers waar je je kunt omkleden in je hardloop outfit. En na de Run kun je daar douchen, zodat je fris op de borrel verschijnt. Ook is er een garderobe waar je jassen en tassen kwijt kan.

Kan ik op het evenement wat eten en drinken?
Jazeker, dankzij onze sponsors zijn er lekkere broodjes, kroketjes, fruit en nog veel meer lekkere dingen om voor of na het rennen aan te knabbelen.

Ik ren zelf niet mee maar ik wil iemand graag toejuichen, kan dat?
Ja, je bent van harte welkom om een potje te komen juichen.

Kidsrun 2015 - Ruud Kroese