Brasserie Panneke sluit haar deuren

Sinds februari 2014 haalt Brasserie Panneke in Middelburg geld op voor The Hunger Project. Eigenaar Swen Buijs heeft een slimme manier bedacht waarop hij samen met de gasten mee kan werken aan het einde van chronische honger wereldwijd. “Door €0,20 extra te betalen voor je eten, draag je bij aan de oplossing voor het grootste oplosbare probleem ter wereld.” – is wat er op elke tafel in de brasserie op een kaartje uitgelegd staat. De gasten wordt gevraagd €0,20 extra per maaltijd te betalen. En dat spaart Swen op, om zo elke maand een mooi bedrag naar The Hunger Project over te maken.

Een spannende stap is nu gezet, Swen heeft de brasserie verkocht en afgelopen zaterdag was Panneke voor het laatst geopend.  Swen heeft samen met de gasten van Panneke, in minder dan twee jaar tijd €2.230 euro opgehaald voor The Hunger Project – geweldig!

Wij willen hierbij Panneke, alle gasten en Swen bedanken voor hun aandeel in het einde van chronische honger wereldwijd. Want honger is totaal niet nodig en als we er samen de schouders onder zetten, hoeft in 2030 niemand meer honger te hebben. Samen krijgen we honger de wereld uit.