Gregory Sedoc

Doe mee aan de Run for The Hunger Project en win een clinic van Gregory Sedoc

Misschien heb je hem deze zomer op de NOS gezien naast Dione de Graaff als topanalist tijdens het WK Atletiek. Of ben je als Expeditie Robinson-fanaat al op de hoogte dat hij dit jaar meedoet aan het populaire tv-programma. Ook grote kans dat je, als hardloper, fan bent van deze voormalige Olympisch topatleet die vele podiumplaatsen behaalde met hordelopen. Speciaal voor deelnemers aan de Run for The Hunger Project geeft niemand minder dan Gregory Sedoc aan drie winnende Business Teams een exclusieve hardloop clinic!

Als oud-atleet (Gregory nam drie keer deel aan de Olympische Spelen!) heeft hij enorm veel verstand van zaken. Naast dat Gregory enorm gepassioneerd is over de sport – en daar ook heel enthousiasmerend over vertelt – weet hij als geen ander helder uit te leggen wat de juiste looptechnieken zijn. Hoe je je loop kan optimaliseren of wat aandachtspunten zijn als het aankomt op jouw houding. Met een grote dosis aan power weet hij te motiveren. Wil jij dat met jouw team zelf ervaren?

Win een clinic voor jou en je teamgenoten

Om het succes van de Run for The Hunger Project te ondersteunen, geeft Gregory een exclusieve hardloop clinic van een uur aan drie winnende Business Teams. Alle winnende teams volgen samen de clinic. Dit houdt het sportieve programma in:

  • Eerst vertelt Gregory over zijn eigen sportieve loopbaan in de internationale atletiekwereld en wat hardlopen en sporten voor hem betekent.
  • Daarna ga je gezamenlijk aan de slag met het verbeteren van looptechnieken. Dat doe je aan de hand van interactieve oefeningen. Hoe bijzonder: een topsporter die jou persoonlijk helpt je techniek te verbeteren!
  • Een competitief element kan natuurlijk niet uitblijven: wie van de drie teams is het snelst?

De datum en locatie wordt bepaald nadat bekend is wie de drie winnende teams zijn.

Hoe maak je kans?

De eerste drie Business Teams die € 1.500 extra donatiegeld ophalen (dus bovenop het inschrijvingsgeld) mogen deelnemen aan de exclusieve clinic. Je maakt dus de meeste kans als je razendsnel start met het ophalen van donaties. Samen maken we een einde aan chronische honger en armoede in de wereld!

Tips:

  • Hier vind je leuke activiteiten ter inspiratie.
  • Zorg ervoor dat jouw teampagina op orde is. Schrijf je hier in en vul alle benodigde informatie in.
  • Laat sponsoren vervolgens direct aan jouw teampagina doneren. Dat kan heel makkelijk: stuur hen de link naar jouw teampagina (www.runforthehungerproject.nl/teams/teamnaam) en klik links op de grote groene button ‘Nu doneren’. Het gedoneerde geld wordt direct toegevoegd aan jouw donatieteller.
  • Meld jezelf aan voor het event op Facebook en deel dit met je vrienden. Je kunt op Facebook ook een fundraiser starten en zo donatiegeld ophalen.

Succes!

Foto: Soenar Chamid Sportfotografie