The Hunger Project Magazine 2014

Een nieuwe lente, een nieuw jaarmagazine

“2014 was een verrassend vruchtbaar jaar, met prachtige resultaten die wij graag met jullie delen. Vol trots presenteren wij ons gloednieuwe jaarmagazine over 2014. Boordevol persoonlijke verhalen, interviews, achtergrondinformatie, feiten en cijfers van het afgelopen jaar.”

Evelijne BruningDirecteur The Hunger Project Nederland

Ons fonkelnieuwe magazine over 2014 is uit. Daarin lees je wat er in 2014 allemaal is gebeurd en bereikt. We blikken terug op een mooi jaar, waarin we een flinke stap verder kwamen op weg naar het einde van honger.

In woord en beeld nemen wij je mee op reis naar Benin waar binnenkort de eerste drie epicentra zelfredzaam zijn. Joris Lohman van de Youth Food Movement vertelt hoe het was om gastspreker te zijn op het The Hunger Project Gala in New York. Shapla Banu uit India vertelt hoe belangrijk het is dat wij strijden tegen kindhuwelijken. En drie van onze investeerders vertellen wat The Hunger Project persoonlijk voor hen betekent. En dat is nog maar een tipje van de sluier…

Onze bijzondere dank  gaat uit naar  TBWANEBOKO DOWNTOWN,  tekstschrijvers en de fotografen voor hun gesponsorde bijdragen. Dankzij hen konden we ook dit jaar weer de kosten voor ons jaarverslag zo laag mogelijk houden.