Benefietdiner studenten Summa College

Eten tegen honger

Deze maand kun je twee keer naar een actie waar wordt gegeten tegen honger. De deelnemers stillen die dag niet alleen hun eigen trek, maar zamelen ook geld in voor The Hunger Project om zo bij te dragen aan het einde van honger wereldwijd.

Benefietdiner studenten Summa College – 16 oktober

Op 16 oktober organiseren studenten van het Summa College samen met restaurant Nagoya in Valkenswaard een benefietdiner voor The Hunger Project. Voor €23,50 krijg je een heerlijk Aziatisch diner. “Wij hebben het diner georganiseerd omdat we het belangrijk vinden iets te doen aan de onrechtvaardige verdeling in de wereld. Wij hebben het in het Westen allemaal erg goed, zeker in vergelijking met andere delen in de wereld. Natuurlijk is iedere bijdrage een druppel op een gloeiende plaat, maar veel druppels kunnen samen toch een verandering teweeg brengen. We hebben gekozen voor The Hunger Project omdat deze organisatie zich inzet om chronische honger de wereld uit te helpen door mensen de kans te geven hun leven meer in eigen hand te nemen. Samen met restaurant Nagoya bieden wij je een heerlijk Aziatisch diner aan (all you can eat). Een substantieel deel van de opbrengst van het benefietdiner wordt geschonken aan The Hunger Project, maar ook eventuele fooien. We zouden het leuk vinden om je om 19.00 uur te mogen begroeten met een welkomstdrankje. De avond wordt nog extra aangekleed met muziek en informatie over The Hunger Project. Graag tot dan!“
 

Restaurant-dag The Hunger Project België – 19 oktober

Op 19 oktober organiseren de vrijwilligers van The Hunger Project België samen met kunstencentrum Kaleidoscoop in Morstel (België) een restaurant-dag waarvan de opbrengst voor The Hunger Project is. Voor €22 krijg je een brunch en voor €40 een heerlijk diner. “We zetten elk jaar een restaurant-voor-één-dag op poten dat helemaal bedacht en uitgevoerd wordt door vrijwilligers, met als doel om geld op te halen voor de prachtige projecten van The Hunger Project. Net als de vrouwen in de programmalanden van The Hunger Project willen wij zelf initiatief nemen, en dit is voor ons een manier om een bijdrage leveren. We zien het als ‘walk your talk’. De voorbije jaren was de restaurant-dag telkens een culinair succes: iedereen was enthousiast! Dus niet te missen: je koppelt de fijnproever in jou aan degene die van harte een goed doel wil steunen. Brunchen kan van 11:00 tot 14:00 uur en voor het diner ben je vanaf 18:00 uur welkom. Voor vegetariërs is er een speciaal menu samengesteld. We zouden het leuk vinden om je te mogen verwelkomen, graag tot dan!”