5 september 2015FESTIVAL

Op 5 september wordt het historische elfstedenstadje IJlst omgetoverd tot het feestelijk centrum van de strijd voor een betere wereld. Vijftien jaar na de start van de Millenniumdoelen van de Verenigde Naties, zijn er veel successen te vieren. Zo is bijvoorbeeld extreme armoede gehalveerd en gaan bijna alle jongens en meisjes anno 2015 naar school. Reden voor een feestje.

Met optredens van o.a. Dotan, Douwe Bob, Spinvis, Liliane Ploumen, Pieter Derks, Nynke Laverman, een live uitzending van Spijkers met Koppen, een overheerlijk duurzaam voedselplein en met het bezoek van Hunger Project-directeuren uit o.a. Malawi en Bangladesh belooft het knaller van een laatste festival te worden! Early bird tickets zijn nog tot juli te koop voor 5 euro.

Het 2015FESTIVAL in IJlst is traditie sinds 2005 en wordt georganiseerd door louter vrijwilligers. Zij zetten zich met hart en ziel en belangeloos in om bezoekers in contact te brengen met de Millenniumdoelen en om geld te werven voor de programma’s van The Hunger Project in Benin en Ghana. Met muziek, theater, dans en een goede sfeer wordt het festival elk jaar druk bezocht. In 2015 is de allerlaatste editie van dit festival. De laatste editie van dit bijzondere evenement wil je niet missen!

Koop je early bird ticket op www.2015festival.nl