Run for The Hunger Project - Ruud Kroese

Inschrijving Run for The Hunger Project 2017 geopend

Je kunt je weer inschrijven voor het allerleukste business hardloopevent van het jaar: de Run for The Hunger Project. Dit jaar vindt de 11e editie van deze Run plaats op zondag 5 november, in Amsterdam. Een sportieve dag waar honderden mensen hardlopen en wandelen om geld in te zamelen voor het grootste oplosbare probleem ter wereld: chronische honger.

Tijdens de Run loop je 5 of 10 km en starten en finishen we traditiegetrouw in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met de Run for the Hunger Project proberen we op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project. Meedoen kan als individuele loper (€ 250) of in een team van 6 personen (€ 1000). Voor kinderen van 4 t/m 14 jaar organiseren we de speciale kidsrun (in het stadion).

Alle inschrijfgelden komen ten goede aan het werk van The Hunger Project in het West-Afrikaanse land Benin. Daarom vragen wij van iedere deelnemer bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld in te zamelen. In 2016 haalden 800 deelnemers meer dan €140.000,- op! Welk team en welke renner weten dit jaar het hoogste bedrag te werven?

De Run for the Hunger Project is mogelijk gemaakt door NPM Capital, House of Sports en verschillende sponsoren.

Afgelopen jaar rende Stern voor de 10e keer mee, bekijk zelf waarom zij zo graag mee rennen: