Run for The Hunger Project 2018

Je kunt je weer inschrijven voor de Run for The Hunger Project!

De inschrijving voor het allerleukste hardloopevent van het jaar is weer geopend! Want op zondag 4 november 2018 vindt de 12e Run for The Hunger Project plaats – een hardloopevenement van 5 of 10 km met start en finish in het indrukwekkende Olympisch Stadion in Amsterdam. Loop jij mee?

De opbrengst van de Run for The Hunger Project – bestaande alle uit alle inschrijfgelden en extra donaties – komt ook dit jaar weer ten goede aan het werk van The Hunger Project in Benin. In 2017 haalden 720 deelnemers €110.000,- op! Welk team en welke renner weten dit jaar het hoogste bedrag te werven?

Meedoen met de Run for The Hunger Project

Schrijf je in als individuele loper (inschrijfkosten: € 250) of als Business Team van 6 personen (inschrijfkosten: € 1.000). Voor kinderen (4 t/m 14 jaar) organiseren we voorafgaande aan het event een gezellige Kids Run van 400 of 800 meter in het Olympisch Stadion.

Resultaten tot nu toe

Van de 18 dorpsgemeenschappen (“epicentra”) waar The Hunger Project werkt in Benin zijn er 4 – mede dankzij de opbrengst van de Run for The Hunger Project – in 2016 en 2017 zelfredzaam geworden: Avlamé, Beterou, Kissamey en Zakpota.

Op naar meer

Maar we zijn nog niet klaar. De komende jaren hopen we nog veel meer zelfredzaamheidsfeesten te vieren: nog ruim 185.00 mensen zetten op dit moment de laatste stappen op weg naar dit ultieme doel. Volgens planning zijn eind 2022 alle epicentra in Benin zelfredzaam. Ren jij met ons mee op 4 november om ook de laatste 14 epicentra in Benin te ondersteunen?

Meer weten?

P.S. Wist je dat de Run for the Hunger Project al jarenlang mogelijk wordt gemaakt door NPM Capital, House of Sports en verschillende sponsoren? Duizendmaal dank voor al deze partijen die zich zo inzetten voor The Hunger Project!