The Hunger Project Kerstkaart 2018

Kerst = kaarten sturen

Ze zijn er weer: de kerstkaarten van The Hunger Project. Niet alleen leuk voor ons om te versturen (ja, wij schrijven écht met het hele team aan de keukentafel honderden kaarten met de hand!), maar ook fijn om jouw kerstwens naar dierbaren te sturen. 

Ook dit jaar kun je mooie kerstkaarten van The Hunger Project in de bus verwachten, die het hele jaar kunt gebruiken voor feestelijkheden. Zo wens je niet alleen jouw dierbaren fijne feestdagen, maar help je ook onze boodschap en doel te verspreiden: het einde van chronische honger is haalbaar!

Hoe ziet de kerstkaart eruit?

Zoals je van ons gewend bent: op de kerstkaart wederom een bijzonder mooie foto uit 1 van onze programmalanden. Dit jaar kozen we voor deze prachtige detailfoto van fotografe Anna Zhu, die zij maakte in India. De binnenkant is blanco, zodat je de kaart het hele jaar door kunt gebruiken.

The Hunger Project Kerstkaart 2018

Wat kosten The Hunger Project kerstkaarten?

  • Een set bevat 10 kaarten, inclusief envelop!
  • Kosten: €15 (exclusief verzendkosten)

Hoe bestel ik The Hunger Project kerstkaarten?

Laat ons via onderstaand formulier weten welke kerstkaarten je wilt bestellen. We doen ze direct op de post! Dan ontvang je jouw kaarten een paar dagen later in de bus.

P.S. We hebben nog een boel mooie kerstkaarten liggen met het oude logo van The Hunger Project, evenals oude kerstkaarten met het nieuwe logo. Deze kun je tegen een vriendenprijsje bestellen. Bekijk deze hieronder en geef in het formulier aan waar je voorkeur naar uit gaat!

Oude kerstkaart met nieuw logo (vierkant)

Oude kerstkaart met oud logo (langwerpig)

  • Wil je bijvoorbeeld meerdere sets kerstkaarten bestellen? Of heb je een andere vraag? Laat het ons hier weten.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.