Inschrijving 10e Run for The Hunger Project geopend

Hardlopen en wandelen om geld in te zamelen voor het grootste oplosbare probleem ter wereld: chronische honger. Zondag 6 november vindt de 10e editie van de Run for the Hunger Project plaats. Je kunt je nu inschrijven voor hét b2b hardloopevent vanuit het Olympisch Stadion richting Amsterdamse Bos en retour met als doel zoveel mogelijk geld ophalen voor The Hunger Project. 

Tijdens het hardloopevenement loop je 5 of 10 km en starten en finishen we traditiegetrouw in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met de Run for the Hunger Project proberen we op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project. Meedoen kan als individuele loper (€ 250) of in een team van 6 personen (€ 1000). Voor kinderen van 4 t/m 14 jaar organiseren we de speciale kidsrun (in het stadion).

Alle inschrijfgelden komen ten goede aan het werk van The Hunger Project in Benin. Daarom vragen wij van iedere deelnemer bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld in te zamelen. In 2015 haalden 1000 deelnemers en 109 teams zo bijna €200.000,- op! Welk team en welke renner weten dit jaar het hoogste bedrag te werven?

De Run fort he Hunger Project is mogelijk gemaakt door NPM Capital, House of Sports en verschillende sponsoren.

Friends

Bijzondere deelnemers aan de Run for The Hunger Project zijn de mannen van Friends Run for The Hunger Project en Jan van Andel van Friends Cycle for The Hunger Project. Jan fietste al drie jaar op rij, in zijn eentje, 20.000 km per jaar en haalde daarmee tienduizenden euro’s op. 2016 is zijn laatste jaar. Tot eind september maakt hij zijn kilometers, tijdens de Run maakt hij bekend hoeveel geld hij dit jaar heeft opgehaald. Ook de mannen van de Friends Run for The Hunger Project overhandigen tijdens de Run hun jaaropbrengst – zij rennen het hele jaar gesponsord voor The Hunger Project.

Lees meer over de Run for The Hunger Project op www.runforthehungerproject.nl

Kidsrun 2015 - Ruud Kroese

Foto’s: Ruud Kroese