Moringa Ethiopië Johannes Odé

Vier het succes van Moringa met ons mee op 15 oktober

In 2015 kreeg The Hunger Project een extra bijdrage van ruim 1,2 miljoen euro van de Nationale Postcode Loterij. Het doel: ons succesvolle Moringa-programma uit Benin in drie jaar uitbreiden naar Ethiopië, Malawi en Oeganda. En dat hebben we gedaan!

Op 15 oktober 2018 delen en vieren we de resultaten van dit geslaagde project graag met u onder het genot van een kopje Moringa-thee. Want inmiddels kennen meer dan 7 miljoen mensen in Ethiopië, Malawi en Oeganda de voedingswaarde van Moringa, zijn meer dan 300 tuinen en kwekerijen opgezet, bijna 600.000 stekjes uitgedeeld, 10.000 zaden verspreid, 9 productiewerkplaatsen opgericht, en leerden meer dan 40.000 mensen lekker koken met Moringa.

Komt u ook een kopje Moringa-thee met ons drinken?

Wat u kunt verwachten:

17.00 uur

Ontvangst in de prachtige Oranjerie van de Hortus Botanicus in Amsterdam met Moringa-thee en koekjes.

Adres: Plantage Middenlaan 2a, 1018 DD Amsterdam.

17.30 uur

Start van het programma met bijdragen van:

Rowlands Kaotcha

Directeur The Hunger Project Malawi

Leiderschap en innovatie, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheidszorg op het platteland van Malawi, is wat Rowlands kenmerkt. Sinds 2004 is hij landendirecteur van The Hunger Project Malawi maar werkte er al eerder als programmamedewerker. Onder Rowlands’ leiderschap groeide de organisatie en haar impact in de regio.

Leoni Jansen

Zangeres en regisseur

Leoni Jansen beweegt zich in vele gedaantes door muziek- en theaterland: ze toert als zangeres al vele seizoenen door de Nederlandse theaters en heeft inmiddels een vast en trouw publiek opgebouwd. Ze is ook actief als regisseur van grote multiculturele theaterprogramma’s. De laatste jaren was ze als regisseur en samensteller o.a. verantwoordelijk voor Made in Holland, de muziek van Faranani (eerbetoon aan Nelson Mandela in Carré), de shows van de The African Mamas en Daughters of Africa.

Evelijne Bruning

Directeur The Hunger Project Nederland

Het zichtbaar maken, versterken en uitbreiden van organisaties en initiatieven waar haar hart naar uitgaat, is Evelijne op het lijf geschreven. Sinds 2010 is zij directeur van The Hunger Project. Daarnaast is ze lid van het internationale managementteam van deze organisatie, die met 500 medewerkers en 400.000 lokale vrijwilligers aan het einde van de honger werkt.

Tot 18.30 uur

We sluiten de middag gezamenlijk af met een ontspannende borrel.

Zien we u en uw introducés op 15 oktober in Amsterdam?

Neem gerust introducés mee uit uw eigen netwerk en laat ook hen kennis maken met de kracht van de wonderboom Moringa en The Hunger Project. We zien uw aanmelding graag spoedig tegemoet, er is beperkt plaats. Meld u met onderstaande button direct gratis aan.