Run for The Hunger Project - Ruud Kroese

Unlikely Runners bij Run for The Hunger Project

Zondag 6 november is de 10e editie van de Run for The Hunger Project in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Ieder jaar halen tientallen Business Teams en Kids Runners zoveel mogelijk geld op voor The Hunger Project Benin. Wil jij ook met jouw collega’s hardlopen tegen honger? Schrijf je dan nu in met een Business Team.

Unlikely Runners

Nieuw dit jaar is een heel speciaal team: de Unlikely Runners. Normaal gesproken laten de teamleden zich niet op een hardloopbaan of in hardloopschoenen zien. Ze hebben geen runners high en ze schrijven zich zeker niet in voor de 5 of 10 km bij de Run. Bij voorgaande edities van de Run for The Hunger Project verschansten zij zich in het juich-team langs de kant, of sloten zij zich aan bij de wandelaars.

Maar voor deze jubileumeditie van de Run for The Hunger Project maken ze een uitzondering en trekken ze de hardloopschoenen aan. Onder aanvoering van Emmanuel Midete van The Hunger Project Benin en Carel van Bemmelen zetten ze alles op alles om twee rondjes in het stadion – dus 800 m – te hardlopen. Omdat ze het werk van The Hunger Project Benin een warm hart toedragen, zoveel mogelijk geld willen ophalen en daarom één keer de benen en longen uit hun lijf gaan rennen.

Meld je aan

Doe jij mee? Meld je aan als Unlikely Runner (inschrijfgeld € 150) en mobiliseer je netwerk. Vraag zoveel mogelijk mensen om een bijdrage en kijk hoeveel zij ervoor over hebben om jou voor één keer de benen en longen uit je lijf te zien rennen. Laat je sponsoren, verzin acties om nóg meer op te halen en trek desnoods een shirt vol logo’s aan. Dan zorgen wij voor heel veel support en gejuich in het stadion – en misschien wel een medaille…

Support team Unlikely Runners

Of steun deze Unlikely Runners! Hoeveel heb jij ervoor over om ze te zien rennen? Sponsor het hele team, een specifiek teamlid, of teamleden Emmanuel Midete van The Hunger Project Benin of Evelijne Bruning van The Hunger Project Nederland. En juich ze de 6e heel hard toe!

Benin - Charlotte Vermeer