Header Baby deelanemers pagina - The Baby Project

Baby Mikki, baby Lewis, baby Tijn, baby Milou, baby Lot, baby Baz, baby Tito, baby Ilsa, baby Elias, baby Ivan, baby Dorian, baby James, baby Emma, baby Cato, baby Alix, baby Dries en baby Florian gingen jou voor. Benieuwd naar de ervaringen van hun ouders? Lees verder:

Baby Elias (zie het fotootje), zoontje van actrice Carolien Spoort en haar man Jon Karthaus, deed mee aan The Baby Project. Elias is geboren op 16 januari te Amsterdam. Benieuwd naar de deelname van Elias? En wat Carolien en John daarover te vertellen hebben? Zie hier.

Ouders van baby Tijn:

“Omdat we alles hebben wat we ons maar kunnen wensen en omdat veel moeders en baby’s in de wereld het veel harder kunnen gebruiken dan wij, willen we jullie vragen om in plaats van een kraamkadootje voor óns, wat bij te dragen aan The Baby Project. Een prachtig project van The Hunger Project, dat moeders én hun kleintjes ondersteunt in dertien landen in Afrika en Azië.”

Ouders van baby Mikki:

“Tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode waren wij in goede handen. Maar dat is niet overal zo. Er zijn nog genoeg baby’s en jonge ouders die deze kans op een goede start niet krijgen. Omdat we eigenlijk alles al hebben, vragen we voor geen kraamcadeaus. Wil je toch graag wat geven, dan maak je ons blij met een bijdrage aan The Baby Project. Zo maakt Mikki, zo klein zij nu ook nog is, meteen al een grote impact.”

Foto Elias Karthaus
The Baby Project - Baby Florian

Baby Cato geboren
Geboortekaartje Emma
Baby James
Geboortekaartje Dorian
Geboortekaartje Ivan voorkant
Foto Elias Karthaus
Kaartje Roos
Baby Ilsa
Kaart Tito
Baz kaartje voorkant
The Baby Project: Lot
Geboortekaartje Mikki
Babykaartje Lewis