Header Baby deelanemers pagina - The Baby Project

Baby Mikki, baby Lewis, baby Tijn, baby Milou, baby Lot, baby Baz en baby Tito gingen jou voor. Benieuwd naar de ervaringen van hun ouders? Lees verder:

“Als we door de geboorte van Lewis iets kunnen betekenen voor ouders en hun kinderen ergens anders op de wereld dan doen wij daar graag aan mee. Onze dochter heeft alles om haar heen wat ze nodig heeft en meer spullen (hoe lief bedoeld ook) dragen niet bij aan een beter leven voor haar.”

“Omdat we alles hebben wat we ons maar kunnen wensen en omdat veel moeders en baby’s in de wereld het veel harder kunnen gebruiken dan wij, willen we jullie vragen om in plaats van een kraamkadootje voor óns, wat bij te dragen aan The Baby Project. Een prachtig project van The Hunger Project, dat moeders én hun kleintjes ondersteunt in dertien landen in Afrika en Azië.”

“Tijdens de zwangerschap, bevalling en de kraamperiode waren wij in goede handen. Maar dat is niet overal zo. Er zijn nog genoeg baby’s en jonge ouders die deze kans op een goede start niet krijgen. Omdat we eigenlijk alles al hebben, vragen we voor geen kraamcadeaus. Wil je toch graag wat geven, dan maak je ons blij met een bijdrage aan The Baby Project. Zo maakt Mikki, zo klein zij nu ook nog is, meteen al een grote impact.”

Baby Mikki

Kaart Tito
Baz geboortekaart
The Baby Project: Lot
Geboortekaartje Mikki
Babykaartje Lewis

Vragen? Stuur dan een mailtje naar sophie@thehungerproject.nl

Mooie beelden, info en nieuws over The Baby Project bekijk je ook via ons Instagram account.

We Are Pregnant deelnemer