Logo The Zero Hunger Games

Nee, de eerste editie van The Zero Hunger Games is – net als het EK – verplaatst naar 2021. Niet alleen omdat de komende periode grote evenementen zijn afgelast. Maar de organisatie van The Zero Hunger Games meent dat er de komende periode belangrijkere zaken zijn dan de organisatie van het voetbaltoernooi.

Zou je in 2021 mee willen doen met jouw Business Team of wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de
nieuwsflits op thezerohungergames.nl en hopelijk tot volgend jaar!

We spelen 7 tegen 7 (1 keeper, 6 spelers waarvan 1 teamcaptain), maar je kunt natuurlijk net zoveel spelers meenemen als je zelf wilt. Er mag doorlopend gewisseld worden.

We kunnen je natuurlijk niet zomaar ergens indelen, maar willen proberen om van losse deelnemers één of meerdere teams te maken. De All Stars! Kosten hiervan zijn € 150 per persoon, dus een team van 7 brengt dan € 1.050 op. Wil je je als solospeler aanmelden? Mail ons op info@thehungerproject.nl.

The Zero Hunger Games is er voor iedereen met een sportief hart voor een goed doel. Ook jonge sporters zijn welkom. We hanteren een minimumleeftijd van 14 jaar. Voor kleinere sportertjes organiseren we veel leuks naast de velden.

The Zero Hunger Games is opgezet als bedrijventoernooi, maar iedereen is meer dan welkom om mee te sporten voor het einde van honger. Ben je een vriendenvoetbalteam? Een buurtclub? Of een eenmanszaak die met klanten zich wil inzetten voor een goed doel? Schrijf je in!

No worries, daar hebben meer teams last van. Bij voldoende deelnemers zullen we het toernooi in de ochtend starten met een paar wedstrijden, om vervolgens onderscheid te maken tussen de “pro’s” en de wat minder goede teams. In de volgende ronde spelen goede en minder goede teams dan dus niet meer tegen elkaar. Sowieso gaat het een hele gezellige dag worden, voor een heel goed doel – dus leuk wordt het in ieder geval.

We spelen 1 toernooi waaraan iedereen mee mag doen. Dus mannen en vrouwen spelen samen, in teams en in het toernooi. Kom je met een mannenteam? Helemaal prima. Volledig vrouwenteam present? Ook goed! Wil je een gemixt team? Net zo gezellig.

The Zero Hunger Games wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers: zij steken al hun tijd en energie in de organisatie zonder daarvoor betaald te worden. Ook veel sponsoren verlenen kosteloos hun medewerking aan het voetbaltoernooi. De organisatiekosten die wel gemaakt worden, neemt hoofdsponsor NewPort Capital op zich. Ook RODA ’23 maakt als galante gastheer dit voetbaltoernooi met liefde mogelijk.

Dat betekent dat alle inschrijfgelden (€1.000 per team) gaan naar het werk van The Hunger Project. Ook 25% van de kantineomzet van deze dag gaat naar The Hunger Project. The Hunger Project is een CBF Erkend Goed Doel dat in 13 programmalanden werkt aan het einde van honger. In al die landen investeren zij in de kracht en ontwikkeling van mensen, op veel verschillende thema’s zoals voedselzekerheid, landbouw en gezondheid.

Wil je meer weten over wie zij zijn en wat zij doen? Bekijk de video hieronder of bekijk hun website hier.

Op 21 mei 2020 (Hemelvaartsdag) bij voetbalclub RODA ’23 in Amstelveen. Het adres is: Noorddammerweg 48-C, 1187 ZT Amstelveen.

Dat is afhankelijk van het totaal aantal deelnemende teams. Hou je voor nu de hele dag (9-18 uur) voor The Zero Hunger Games vrij? Dan houden we je op de hoogte zodra alle tijden bekend zijn.

Jazeker, als je uitstapt bij bushalte Salamander in Amstelveen, dan sta je bij ons op de stoep. Vanaf bushalte Pastoor Brouwerlaan is het 6 minuten lopen. Bekijk hier de route vanaf jouw vertreklocatie.

RODA ’23 heeft zowel natuurgrasvelden als kunstgrasvelden. Je moet dus met allebei rekening houden.

Ja, er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van de club. Wel hopen we dat je als team gaat carpoolen en met het openbaar vervoer komen is natuurlijk ook een goede optie!

Dat kan zeker. RODA ’23 beschikt over 24 kleedkamers en diverse douchegelegenheden.

De kantine van RODA ’23 zal tijdens het toernooi geopend zijn, waardoor volop gegeten en gedronken kan worden. Drank en eten is voor eigen rekening. Daarmee steun je trouwens weer een mooi doel: 25% van de omzet zal door RODA ’23 afgedragen worden aan The Hunger Project.

Geen stress. Mail ons op info@thehungerproject.nl of bel 030-233 53 40. Dan beantwoorden we alle vragen die je hebt, of we gaan op zoek naar het juiste antwoord.